Hvordan du fremtidssikrer dit sexliv?

17. oktober 2012 Sex og samliv 1
Hvordan du fremtidssikrer dit sexliv?

sex i forhold

For de fleste af os er sex ikke noget problem i starten af et parforhold. Alt er nyt, I er begge fyr og flamme, og nydelsen kommer i den ene bølge efter den anden.

Nyt kød er et forførende og forfriskende elskovsmiddel, og seksuelt tilfredsstillelse er noget, I tager for givet. I putter hinanden i søvn sammen, giver hinanden små frække bid og selvtilfredse smil på ansigterne – I er overbeviste om, at jeres forhold vil blive anderledes end andres.

Selvfølgelig kan I have skøn sex de næste mange år… bortset fra, at om bare et par år, så har de samme hænder måske fundet nye steder at holde om – fx kaffekopper – og i stedet for at slugne hinanden er det nu den nye bestsellerbog, som bliver slugt.

Du er tilfreds, oven i købet lykkelig, men kan alligevel ikke lade vær med at føle dig lidt snydt: Hvad pokker skete der med vores sexliv?

Drømmekæresten er skabt til alle, som har undret sig over, hvorfor sex er såååå let i starten, men stadig forbasket svært jo længere tid I er sammen. De af jer, som har læst i sexbøger, kender grundtrinene og har uden tvivl lært mere end et par ting og teknikker.

Bliv klogere: Video med påsættelse af kondom

Du er seksuelt helt sikker og selvtillidsfuld – og det gør det bare endnu mere frustrerende, at tingene måske ikke kører med kæresten.

Formålet med Drømmekæresten er ikke alene at få dig tilbage på rette spor i forholdet, men også at fremtidssikre dit sexliv. Vi vil give dig (læseren) et blidt puf ud af den kedelige seksuelle komfortzone og ind i de nye måder at tænke og have sex på.

Ja, du skal nok yde lidt selv, men hold fast – det bliver det værd. Slip dine kræfter los. Er der noget på denne planet, som kan slå rigtig, rigtig, r-i-g-t-i-g god sex? For nogen er chokolade, shopping og fodbold en tæt toer, men sex vil aldrig blive skubbet ned af den øverste plads på sejrsskamlen.

Sex er stærke sager. Stærkt nok til at få konger til at frasige sig tronen, at få de rige til at give formuer fra sig, og fornuftige karrierekvinder til at halte så meget af lyst og lider, at de dropper de superjobs, de ellers har puklet i årevis for at få, for at følge en temperamentsfuld elsker.

Vil du have bedre sex? Så bliv ved med at besøge Drømmekæresten, for med vores hjælp kan du være sikker på bedre sex!


1 thought on “Hvordan du fremtidssikrer dit sexliv?”

  • 1
    Sofie J on oktober 20, 2012 Svar

    Jeg tror ikke på, at man kan fremtidssikre sex med en kæreste. På et eller andet tidspunkt vil sex i forholdet dø langsomt ud. Jeg er ked af det folkens men det er den skinbare sandhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *