Råd 1: Ros gør din kæreste gladere

17. oktober 2012 De 100 kærestetips 1
Råd 1: Ros gør din kæreste gladere

Ros din kæreste

Der findes rigtig mange faldegrupper når det kommer kæresteforhold. Blandt dem kan nævnes utroskab, kedsomhed, jalousi, barnløshed og dårlig sex. Hvad mange ikke ved er, at manglende ros også er en farlig faldegruppe…

Derfor anbefaler Drømmkæresten, at du roser din kæreste næste gang du får muligheden for det. Ros er noget af det bedste i et forhold, og giver jer begge muligheden for at sætte pris på hinanden.

Kom igang med at rose din kæreste

Når man er i et parforhold, så handler det om at få det bedste frem i hinanden. Hvis du virkelig elsker din kæreste, så vil du også uden tvivl gøre alt for at han eller hun er lykkelig.

Ros kæresten fordi:

 • Din kæreste får mere selvtillid
 • Din kæreste bliver gladere
 • Det styrker jeres forhold
 • Du kommer af med alt kærligheden
 • Du bliver meget mere tolerant
 • Det giver jeg begge en tryghed

For at gøre din kæreste ekstra glad skal du sætte pris på de små ting som din udkårende gør i hverdagen. Hvis din kæreste for eksempel har gjort opvasken ren eller støvsuget, så skal du tage fat i ham eller hende og fortælle hvor fedt du synes det er, at din kæreste også gør “de små ting” i hverdagen.

Hvis din kæreste brænder for sport, noget kreativt eller sit arbejde, så ros din kæreste for hvor dygtig han eller hun er.

I følge en amerikansk undersøgelse (1.000 kærestepar), så forbedrer ros chancen for et længere og sundere forhold Den selv samme undersøgelse viste også, at de kærestepar der roste mere i hverdagen også følte mere lykke i hverdagen.

Og husk at rosen også skal gå den anden vej. Hvis du ikke føler nok ros, så fortæl din kæreste det istedet for at brænde inde med frustrationen.


1 thought on “Råd 1: Ros gør din kæreste gladere”

 • 1
  Morten on oktober 18, 2012 Svar

  Det er lidt en sjov historie. I starten af mit forhold roste jeg min kæreste til skyerne. Hun elskede det, men det er som om at jo længere tid der gik jo mere glemte jeg det. Det betyder dog ikke at jeg ikke elsker min kæreste mere, men når hverdagen rammer ind, så er det som om man bare kan gå hen og glemme hinanden. Det første jeg skal i dag, er at rose min kæreste!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *