6 tegn der afslører en utro mand!

16. oktober 2012 Sex og samliv 1
6 tegn der afslører en utro mand!

utro mænd

Har du netop været på date med en mand, og virkede han som en der skjulte noget for dig?

Drømmekæresten.dk har udarbejdet denne guide til dig, som er bange for at blive såret af utro mænd. Følg rådene forneden og find ud af hvordan du spotter manden, der er sin kæreste eller kone utro.

[box type=”info”]Det er videnskabeligt bevist, at størrelsen på testiklerne fortæller, om han vil være utro. Jo større de er, desto mere sæd producerer han og desto mere vil han lade sig styreaf sit begær.[/box]

Ved at bruge en blanding af personologi, studier, videnskabelig forskning og kropssprog, har eksperter lavet en liste over hvad der kendetegner utro mænd.

 1. Han er høj
  Lave mænd har lavere mængder testosteron, så de bliver ikke styret af deres penis, og de får ikke lige så mange tilbud.
 2. Hans øjne sidder langt fra hinanden
  De keder sig hurtigt og bliver fristet af alt i skøjrter. Bedste bud: en mand med tætsiddende øjne. Når først han har bundet sig, vil han være trofast.
 3. Han har hår som Hugh Grant
  Det er ikke så mærkeligt, at Hugh fik klippet de flagrende lokker af. De er et sikkert tegn på utroskab. Mænd, som har kort hår i siderne og længere hår foran, er selvoptagede, selvglade og bekymrer sig sandsynligvis ikke om, hvordan deres affærer påvirker dig.
 4. Han drikker meget
  Mænd, der ikke drikker mere end det anbefalede antal ugentlige genstande, er 82 % mindre tilbøjelige til at være utro end mænd, der drikker meget. Men du skal ikke smile selvtilfreds, hvis din kæreste er afhængig af koffein i stedet: kaffedrikkere er dobbelt så tilbøjelige til at være utro.
 5. Han er en stor dreng
  Ja, med mindre du er uffatteligt opfindsom, bliver du ok nød til at dyrke lidt forspil med ham, for at tjekke det her. Det er videnskabeligt bevist, at størrelsen på testiklerne fortæller, om han vil være utro. Jo større de er, desto mere sæd producerer han, og desto mere vil han være styret af sit begær.
 6. Ser du nu mistænktsom på din kæreste?
  Hvis hans ansigt er ovalt, kan du godt slappe af. Et ovalt ansigt betyder, at hjem og familie er vigtigt for ham. Han vil ikke have sidespring, med mindre han bliver presset.

Find flere artikler om utro mænd

Man skal måske tage nogle af de 6 tips til utro mænd med et gran salt. Derfor har vi samlet en række gode artikler forneden, der også tager emnet utro mænd op.

—> http://www.oestrogen.dk/Kaerlighed-og-Erotik/Parforhold-og-Singleliv/Derfor-er-maend-utro.aspx

—> http://www.alive.dk/Nyheder/Parforhold/2011-18-utro-maend-elsker-deres-partner.aspx

—> http://www.bt.dk/sex-og-parforhold/derfor-er-maend-utro-0

—>http://go.tv2.dk/articledag/id-51242765:s%C3%A5dan-ser-en-utro-mand-ud.html

 


1 thought on “6 tegn der afslører en utro mand!”

 • 1
  Sara on oktober 18, 2012 Svar

  Det er så sandt… Mænd der er utro, er et kæmpe turn-off!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *