Hvad er det han vil?

27. januar 2015 Brevkassen 0
Hvad er det han vil?

Hej brevkasse. Jeg står i et dilemma, jeg ikke helt ved hvordan jeg skal håndtere.

Jeg træner rigtig meget i en klub, og er selv træner for et hold. I denne såkaldte klub, har jeg fået lidt en ting for en af drengene.
Vi begyndte at skrive rigtig meget frem og tilbage, men i sommerferien blev vi rigtige tætte og vi kom til en masse forskellige baser.
Og hold da helt op, hvor er jeg bare uendeligt forelsket i ham – Hvis jeg kunne ville jeg tilbringe hvert sekund, minut og dag med ham. Jeg blev så glad og han fik mig til at føle noget jeg ikke havde følt længe! ¨Og jeg ved det, jeg kan mærke på ham han har det lige sådan. Jeg kan mærke det på ham når jeg er i nærheden, han gør sig mere til, han griner mere, smiler mere og vil gerne vise sig.

efterskole kærlighedHvis jeg snakker med andre drenge bliver han u-koncentret og prøver at komme i kontakt med mig fordi “jeg lige skal noget”
Vi var sammen 1-2 gange i ugen. Min familie kan rigtig godt lide ham, sådan helt ufattelig meget.

Trænger du til et romantisk ophold? Se linket og find inspiration til parforholdet.

Men sommerferien sluttede, og vi skulle hver vores vej. Jeg er på efterskole, og han er i hjemme byen og går i skole. Da jeg var meget i tvivl om hvor jeg stod henne i hans liv nu blev jeg nød til at spørgere, og han svarede det ikke ville kunne gå fordi vi var langt fra hinanden, og ville kun have weekenden sammen.
Han havde planlagt at dette her år, skulle gå til en masse hård træning så han kunne nå langt, så det ville ikke fungere, men jeg måtte ikke misforstå ham, fordi han elsker mig og har aldrig haft flere følelser for en pige end han har for mig.

Men når han siger sådan, vil jeg ikke sige det er grund nok at han skal træne. Jeg kunne finde mange løsninger, men har bare valgt at acceptere det, da jeg ikke vil have han skal føle sig presset, men det skal være noget han gør af egen vilje.

Selvom lysten er der til at fortælle ham det, jeg forventer jo ikke han skal smide alt han havde planlagt ud, jeg forventer ikke han skal bruge hele weekenden på mig, og jeg mener vi kunne nemt være sammen om aftenen og til formiddag. De weekender han slet ingen tid har, kan jeg jo sagtens blive på skolen.
Hvis han har de følelser, hvorfor så ikke prøve?
– Men nu er dilemmaet så, at jeg ikke kan undgå at se ham ret tit, og lige siden når vi har set hinanden har han opført sig som han plejer omkring mig og han har også kysset mig.

Da jeg havde fødselsdag, kom han forbi og vi var sammen som ingenting var sket.
Han spørger om hvad jeg ønsker mig, hvilken størrelse jeg bruger i ring osv.
jeg ved ikke hvad han vil, og det forvirre mig. Men jeg vil heller ikke spørger ham, og så føle mig som en klov.
Mine veninder synes det er mærkeligt, og siger det kan være han var ked af det med efterskolen og bare sagde nogle ting han ikke mente.

Men hvad skal jeg gøre nu? – Fordi jeg vil ikke være hans dukke.

Hvis i foreslår jeg skal snakke med ham, hvad skal jeg så sige. Fordi han har rigtig svært ved at formulere sig?
Hvad kan jeg blandt andet gøre, så han tør at tage en chance på et “os”.

Svar på spørgsmål

Kære forvirret

Din situation er da hellere ikke nem 🙂 Hvis drengen har svært ved at formulere sig, kan du foreslå ham, at han skriver det i en e-mail eller brev, da han på den måde får bedre til tid til at sætte sig ned og beskrive, hvad det er han føler.

Dit efterskole år er et vigtigt år. Derfor skal du gøre det blive afklaret med drengen, da du selv kommer til at møde en masse nye mennesker og uden tvivl får et af de bedste år i dit liv. Hvis du ikke er afklaret med drengen, vil du være splittet mellem ham og dit “nye” liv på efterskolen.

For dem som overvejer efterskole se denne oversigt: Alle efterskoler i Danmark

Efterskoleåret byder på rigtig mange ting, og du kommer til at få helt nye oplevelser med alt fra gymnastik, skuespil, sport eller sågar strikning eller diverse hobby.

Hvis I virkelig er glade for hinanden, kan I godt få det til at fungere. For i sidste ende kommer du jo hjem igen, og der vil han være der. Så det bedste du kan gøre er, at få styr på dine egne og drengens følelser.  Det kan virke svært, men giv hinanden tid og plads til at finde ud af, hvad I føler for hinanden. Der er desuden hellere ingen som siger,


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *