De perfekte gaver til forretningsmanden der har alt

21. januar 2015 Gaver 0
De perfekte gaver til forretningsmanden der har alt

forretningsmand gaver

Er din kæreste forretningsmand, og typen man aldrig ved hvad man skal give i gave, fordi han ”har alt”? Så er det med at tænke kreativt og ud af boksen. Man kan selvfølgelig altid tage et af de sikre (og lidt kedelige og upersonlige valg) og købe en deodorant, parfume, eller nogle boxershorts fra Björn Borg eller Calvin Klein. Og er det sin fætter, svigerfar, eller nevø man skal købe en gave til, er det tit også rigtige fine gaver – de fleste kan altid bruge en ekstra parfume til samlingen. Er du til gengæld ude i at skulle give en gave til din udkårne og vil du gerne give noget der er langt mere personligt og velovervejet end de ovennævnte “standard-gaver”, så skal der tænkes lidt ud af boksen.

Der er mange lignende lister og artikler om gave-forslag til manden der har alt. En tur i en Ferrari og lignende oplevelsesgaver er altid repræsenteret højt på disse lister og det er da også gode gaver. I denne artikel tager vi dog udgangspunkt i forretningsmanden, og den ser ud som følgende:

Lækker og eksklusiv kuglepen/fyldepen

Forretningsmænd, især ejendomsmæglere, er tit på farten til møder og fremvisninger og tit skal der underskrives vigtige dokumenter og kontrakter. Til denne seance vil en virkelig lækker (og måske guldbelagt?) fyldepen helt sikkert gøre oplevelsen for ham endnu bedre. Prisen for de lækre udgaver af skriveværktøjet starter fra 300,- og fortsætter godt der op af.

Oldschool og eksklusivt stempel

Til forretningsmanden, især revisoren, der har en masse papirarbejde vil de fleste dage garanteret også blive – bare lidt mere – spændende, hvis han har et rigtig lækkert og stilet stempel. De flotte og gammeldags stempler fra Reinar vil helt sikkert pryde ethvert kontor og bringe smilet frem på revisorens læber, hver gang der skal stemples.

Lommeprojektor

Til forretningsmanden der tit er på farten og til møder, vil en lommeprojekter være ekstrem handy. Den vejer ikke meget mere end 100 gram og måler som regel mellem omkring 7x7x3 cm. Med sådanne en smart sag kan han nemt tage sine forretningsmøder til helt nye højder – bare ved at have en lille dims i lommen.

Det var tre bud på rigtig lækre og anderledes gaver, der vil gøre forretningsmanden der har alt, glad. Hvis du har nogen idéer eller erfaringer må du meget gerne dele dem i kommentarfeltet.

Løbesko

På Unisport.dk finder du et stort udvalg af løbesko eller indendørs sko, hvis din kæreste f.eks. spiller håndbold, badminton eller indendørs fodbold. Specielt synes jeg deres udvalg af løbesko er ganske imponerende.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *