Har i en fræk bucket liste?

18. april 2018 Sex og samliv 0
Har i en fræk bucket liste?

En bucket liste er en liste med ting over, hvad man skal/vil prøve før man dør. De er populære som aldrig før, og normalt spænder de over ting som bungeejump, spise på en Michelin restaurant, eller rejse med den trans-sibiriske jernbane. Men der er også andre af den slags lister, der indeholder ting som man måske ikke lige sidder og snakker om ved middagsbordet sammen med familien. Vi har her samlet en liste over nogle af de mest populære ting, som danskerne godt vil prøve i soveværelset.

 

  • BDSM inspireret sex – Efter Fifty Shades of Grey indtog kvindernes natborde, der var BDSM næsten tabu belagt, men efter Fifty Shades of Grey er det noget alle snakker om.
  • Have sex i en flyvemaskine – Der er overraskende mange der drømmer om, at prøve at dyrke sex i højderne.
  • 3 kant – Nok en af de mest kendte klassikere på listen. Om det så er en trekant med to piger og en fyr, eller to fyre og en pige er næsten lige meget. De er begge populære.
  • Prøve en swingerklub – Selv om mange rynker på næsen af swingerklubber, så er der mange der går og drømmer om at prøve det.
  • Legetøj med i sengen – I dag er det blevet meget legalt at tage sexlegetøj med i sengen, men derfor er det stadig lidt forbudt.
  • Have sex på stranden – Her er vi igen ude i noget af det forbudte. Sex på stranden lyder romantisk, og dejligt, men sandet gør det ikke til den bedste oplevelse.
  • At se pornofilm sammen med sin partner – Der er lidt forbudt i det, at indrømme overfor sin partner at man tænder på de ting de gør i filmene.
  • At dyrke sex på facetime – Alle snakker om det, men ingen indrømmer det. Der er en grund til at Snapchat er blevet så populært.
  • Prøve at blive bundet – For pigernes vedkommende er der ofte noget erotisk og frækt over at være hjælpeløs, det er her at bondage kommer ind i billedet.

 

Hvad med jer, hvilke ting kunne i godt tænke jer at prøve, og hvilke har i prøvet? Hvad kunne få jer til at tage springet, og rent faktisk prøve nogen af de ting? En af de mest svære barrierer at overvinde er nok, at få det fortalt til sin partner på en ordentlig måde. En af de ting der ville kunne hjælpe her er, at sætte en god flaske vin på bordet, og så snakker om tingene hen over maden en aften hvor eventuelt børn er sendt i byen først.

 

 

 

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *