3 Romantiske ideer som kan overraske kæresten

3 Romantiske ideer som kan overraske kæresten

Vi kender det allesammen. Når man starter et forhold, så er der forelskelse i luften, og man tænker konstant på den anden person. Det er her det er nemt: man laver sjove ting sammen, man bruger tid på hinanden, man får svaret beskederne med det samme og man gør sig ekstra umage. Det er en fantastisk tid hvor begge parter bliver bedre mennesker – i hvert fald overfor hinanden.

Det er også på dette tidspunkt man endnu ikke har set (eller i hvert fald helt opfattet) kærestens dårligere sider. Måske har man set dem, men man har i hvert fald ignoreret dem og det er først når man 6 måneder senere begynder at blive liiidt træt af dem.

Og sådan er det. Det er en normal proces – og en sund en af slagsen. Gik vi allesammen rundt og havde den nye kærlighed konstant, så ville det også blive for meget.

 

Desværre, så er der rigtig mange forhold – inkl. flere af mine tidligere – som ender i den anden grøft. Man går fra hurtige svar på beskeder, til der godt lige kan gå en halv dag. Man går fra at lave sjove nye ting i weekenden, til at man hellere vil se endnu en Netflix film om aftenen. Og det er synd – fordi det gør man ikke udvikler forholdet, og nemt kan ende i den samme daglige tummerum.

 

I dette indlæg, vil jeg komme med 3 romantiske ideer man kan prøve. Det er allesammen ideer som jeg ved har givet store indtryk og er blevet nævnt mange gange siden. Dette er selvfølgelig ikke ideer der ændrer et forhold – men det er vildt hvor lidt man skal gøre som betyder virkelig meget.

 

Ide #1: Skattejagt.

Skattejagt er sjovt.

 

Jeg har et par gange købt en sød gave, og gemt den. Jeg har samtidig lavet 4-5 små ledetråde, og gemt dem rundt omkring i lejligheden. Det kunne være en lille seddel med teksten “se bag TV’et”, som så igen er en ny ledetråd. Til sidst resulterer skattejagten i at parteren finder en lille gave.

 

Det er perfekt en typisk hverdagsmorgen hvor man først selv tager på arbejde, og man så om morgenen sender en besked til kæresten: “Hey skat, prøv lige at se den besked jeg har lagt i vinduet…”. Store bonus point! 🙂

 

Ide #2: Besøg en ny by tæt på.

Vi er allesammen vanemennesker, og gør de samme ting. Jeg bor selv i København, og ender som regel i … København. Fordi det er nemt.

 

En ting jeg flere gange har gjort er at kigge på kortet og peget på en by. Roskilde, Hillerød eller Næstved. Jeg har også flere gange kørt en tur til f.eks. Sydsjælland og besøgt Møns klint og Stege.

 

Pointen er at man ofte lidt glemmer at de små byer man har i Danmark faktisk er vildt hyggeligt. Udnyt det – og det er noget man husker sammen med kæresten.

 

Ide #3: Overnat i naturen.

For et par år siden tog jeg og lånte et telt fra en kammerat, tog bilen ud i skoven og overnattede. Der er flere steder man lovligt må opsætte et telt og overnatte.

 

Det er vildt hyggeligt: man kan både grille på bålpladsen, lave et bål, dele en flaske rødvin og ellers overnatte i skoven. Det er en super romantisk måde at have en god aften, og kan bestemt anbefales.

 

Sidst og ikke mindst handler det selvfølgelig om at gøre en indsats 🙂 Ovenstående er nemme ideer som de fleste har råd til, og det giver store indtryk. Men det vigtigste er at tage en dag ud engang imellem og prøve noget nyt. Det giver nogle minder sammen og man lærer hinanden bedre at kende.

 

Artiklen er skrevet af Lars Holdgaard. Lars Holdgaard driver til daglig inkassobureauet Likvido.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *