Gør rejsen romantisk

Gør rejsen romantisk

Der findes mange muligheder, hvis man vil have kæresten med på en romantisk rejse. De fleste tænker straks på Paris, når man snakker om romantiske rejser. Men det er kedeligt altid at tage til samme destination. Rigtig mange destinationer kan gøres romantiske, hvis man vil romantikken.

Ø-ferie

Et godt sted at dyrke romantikken i jeres parforhold vil være på en ø-ferie. Ikke en tur til Læsø, selvom det også kan gøres romantisk, men snarere en rejse til en fjern og varm ø. En ø med lyst strandsand og klart varmt vand. Her kan vi anbefale øen Koh Samui i Thailand. Det er ikke den typiske øde ø, som mange forbinder med romantik. Der findes masse af barer og larmende natteliv på øen. Men du kan også finde et stille sted, hvor I kan nyde hinandens selskab.

Fordelen ved en lidt større ø, frem for en øde ø er, at I ikke blive fastlåste. I kan selv bestemme undervejs hvad I har lyst til på dagen, og hvilken form for romantik I ønsker i dag. På Koh Samui kan I sidde og nyde god mad på en restaurant eller bare dase ved det smukke hav. I kan også tage en dagsudflugt til en af de omkringliggende øer. Først med speedbåd og derefter mere romantisk med en mindre båd eller med kajak. Så kan I stille glide rundt og nyde naturen og hinandens selskab. På sådan en tur kan I bl.a. storslåede vandfald, laguner med kridhvide sandstrande og snorkling hvor I kan opleve smukke fisk og flotte koraller.

 

Overlevelsestur

En overlevelsestur lyder måske ikke videre romantisk, men det kan absolut være. I kommer helt tæt på hinanden. I skal samarbejde for at klare turen, og I har kun hinandens selskab. På den måde undgår I alle de forstyrrelser, som man normalt møder, på en restaurant eller hvor man ellers tager hen for at være romantiske. Her har I kun hinanden, og masser af tid sammen.

I kan planlægge turen helt som I selv vil. Selvom det hedder en overlevelsestur, så behøver I ikke at gøre den udmattende eller en decideret kamp om overlevelse. Det vigtigste er at I kommer væk fra hverdagen, at I kun har hinanden, og at I får ultimativ fred. Skulle der blive koldt om natten, så har I heldigvis rig mulighed for at varme hinanden. Bare husk at nyde turen og lad elektronikken blive hjemme.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *