Hjælp jeg er så dum og itvivl

07. april 2014 Brevkassen 0
Hjælp jeg er så dum og itvivl

Kære brevkasse.

jeg er startet på gymnasiet og har fået følelser for en dreng i min klasse. jeg fik det lige da jeg så ham, hvilke jeg aldrig har prøvet før.

Jeg er tidligere blevet behandlet rigtig dårligt af drenge/mænd, men jeg har heldigvis fået professionel hjælp.. så derfor kan det virke meget skræmmende or mig det hele. jeg ved ikke om denne her dreng kan lide min, vi griner sammen, lærer hinanden at kende, fester lidt sammen, han præsenterer mig for sine venner osv osv. Vi har faktisk meget til fælles, vi spiller begge musik, står på ski, og samme interesser i skolen. Vi er dog lige startet, så derfor kan det være han bare er venlig? Jeg har tænkt mig at vente og se hvordan det går, men hvordan ved jeg om han kunne være interesseret i mig. Han har SÅ mange “beundrer”, så jeg føler mig slet ikke god/lækker nok til sådan en dreng, jeg har et rigtig dårligt selvværd indvendigt, men viser det ikke for andre. derfor må jeg være lidt sikker.. HVAD skal jeg gøre! hvordan kan jeg få ham til at se mig som kærestepotentiale?
hilsen mig, sarah

Svar på spørgsmål

 

Kære Sarah

Jeg kan huske, da jeg selv startede på gymnasiet for mange år siden. Der havde jeg også selv et godt øje til en fra min klasse, og jeg gjorde den kæmpe fejl ikke at gøre noget ved det før det var for sent. Jeg var simpelthen for genert og var bange for at blive afvist. Derfor er mit råd til dig at springe ud i det og tage chancen og inviter ham ud. Man lever kun en gang og derfor skal man ikke bruge tiden på at tænke på, om en fyr mon kan lide en, man kan lige så godt gøre noget ved det. Så får du svar med det samme på om han kan lide dig og du skal ikke gå og tænke “hvad nu hvis?”. En ide til en date er at invitere ham over til en pizza og film, hvor i rigtig har mulighed for at snakke og hygge i afslappende omgivelser.  Det kan lige så godt være dig, der tager initiativ, som ham. En af mine gode venner fortalte mig engang, at han synes, det er fedt, hvis det er pigen, der tager initiativet og inviterer fyren ud. Så bare spring ud i det og sid ikke derhjemme og vent på, at han tager initiativ. Det værste der kan ske er, at han ikke er interesseret og så ved du, at du ikke skal bruge mere tid på ham, men kan koncentrere dig om at charmere en anden.

Mvh. Drømmekæresten

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *