Følelser for en dreng i min klasse – Hvad skal jeg gøre?

04. april 2014 Brevkassen 1
Følelser for en dreng i min klasse – Hvad skal jeg gøre?

Kære brevkasse.

jeg er startet på gymnasiet og har fået følelser for en dreng i min klasse. jeg fik det lige da jeg så ham, hvilke jeg aldrig har prøvet før.

Jeg er tidligere blevet behandlet rigtig dårligt af drenge/mænd, men jeg har heldigvis fået professionel hjælp.. så derfor kan det virke meget skræmmende or mig det hele. jeg ved ikke om denne her dreng kan lide min, vi griner sammen, lærer hinanden at kende, fester lidt sammen, han præsenterer mig for sine venner osv osv. Vi har faktisk meget til fælles, vi spiller begge musik, står på ski, og samme interesser i skolen. Vi er dog lige startet, så derfor kan det være han bare er venlig? Jeg har tænkt mig at vente og se hvordan det går, men hvordan ved jeg om han kunne være interesseret i mig. Han har SÅ mange “beundrer”, så jeg føler mig slet ikke god/lækker nok til sådan en dreng, jeg har et rigtig dårligt selvværd indvendigt, men viser det ikke for andre. derfor må jeg være lidt sikker.. HVAD skal jeg gøre! hvordan kan jeg få ham til at se mig som kærestepotentiale?

hilsen mig, sarah

Svar på spørgsmål

Kære Sarah

Når du starter i gymnasiet, går du igang med en ny periode i dit liv. Du møder masser af nye mennesker, nye fag og nye oplevelser. Det gør det naturligvis ikke lettere, at du før i tiden er blevet behandlet dårligt af andre mænd/drenge, og det er super godt, at du har fået professionelt hjælp. Rigtig mange går hele livet uden at søge hjælp, og det kan på sigt få katastrofale følger for ens selvværd og dermed livet omkring en. Men nok om det.

Set fra et objektiv synspunkt har du tre scenarier:

1. Drengen kan lide dig
2. Drengen kan ikke lide dig
3. Drengen ved endnu ikke, at han måske kommer til at lide dig

Vi ved altså ikke, hvilket af disse tre muligheder der kommer til at folde sig ud. Det lader til, at I allerede er blevet gode venner. I kan lide de samme interesser, og er blevet præsenteret for hinandens venner. Du kan spørge dig selv. Hvad er det værste der kan ske, hvis han på et eller andet tidspunkt afviser dig og ikke er interesseret? Selvom du får et nej, vil solen stadigvæk stå op i morgen. Men hvad sker der, hvis han siger ja? Udfaldet vil være 10000 x bedre og mere værd. Et nej gør dig måske ked af det her og nu og lidt tid frem, men et ja er forhåbentligt noget fantastisk og måske sågar holdbart resten af dit liv.

Vær hans bedsteven, og tag det roligt. Hvis han ikke kan lide dig, skal du sørge for at I stadigvæk kan være venner, og det kan du netop kun hvis I tager det stille og roligt. Lad vær med at stresse over om, han er vild med dig eller ej. Hvis du er hans bedsteven, vil tanken automatisk strejfe ham på et tidspunkt. Du er jo en ung kvinde, og han er en mand.

Jeg håber, at du finder ud af det 🙂


1 thought on “Følelser for en dreng i min klasse – Hvad skal jeg gøre?”

  • 1
    Liva on februar 2, 2015 Svar

    HEJ

    Jeg hedder Liva og jeg går i femte klasse der er en dreng i min klasse som jeg bare syntes er så sød og jeg er ikke sikker på at han syntes jeg er sød men jeg har ivertfald spurgt om vi skulle være kærester men det vil han ikke og jeg tror bare ikke jeg er lækker/sød nok til ham

    HJÆLP MIG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *