Skabsbøsse og ulykkelig kærlighed

22. maj 2014 Brevkassen 0

Hej. Jeg døjer med nogle meget meget meget (!!) svære problemer…! Jeg er jo som overteksten siger skabsbøsse. Det faktum at jeg er bøsse har jeg accepteret med mig selv, jeg vil bare ikke springe ud endnu.
Jeg er en dreng på 17 år, som har et fritidsjob i et supermarked. Der er lige startet en ny fyr på mit arbejde, på min egen alder. Jeg er bange for at jeg er gået hen og er blevet forelsket i ham! – Han er rigtig sød og smilende og hjælpsom osv.. Man bliver helt glad af at være på arbejde med ham!
Problem 1: Han har en pigekæreste ;(
Problem 2: Jeg har ingen idé om han har bi- eller homoseksuelle tendenser, og om det overhovedet er noget han kunne finde på…
Jeg er så forelsket i ham at jeg er ved at bryde fuldstændig sammen… Savner ham utroligt meget når han ikke er på arbejde, og når han så er på arbejde bliver jeg helt ulykkelig over tanken om at han jo har en pigekæreste… Der flyver så mange tanker igennem hovedet på mig, at jeg ikke ved hvordan jeg skal forklare det…
Jeg forsøger jo selvfølgelig at være en smule optimistisk og sige til mig selv at “der er jo stadig en lille ‘chance’.” Han er typen der har mange venner, og jeg er typen der ikke har nogen venner… Jeg ved ikke hvad jeg skal stille op. Jeg har heller aldrig haft nogen kæreste før, og har aldrig været forelsket på samme måde som nu…
Det som jeg faktisk gerne vil vide om er hvad for nogle tegn der kan være på at min indirekte kærlighed er gengældt, og når man som anonym skabsbøsse møder en sød fyr, hvordan man så kan spotte om der er noget kærlighed at komme efter der? (Altså, hvordan jeg kan se om ham fyren som jeg sidder overfor også er interesseret) – Jeg kender godt den gamle kliché om at kærlighed ‘det kan man mærke med det samme’, men jeg har bare brug for at få tingen uddybet mere… Jeg har prøvet at søge rundt på nettet, men har kun kunne finde sådan noget som ‘hvordan man som kvinde scorer en mand – og omvendt.’ Aldrig noget om hvordan en skabsbøsse finder en sød fyr, eller bare generelt hvordan en bøsse scorer en bøsse…
Please hjælp, jeg ligger nærmest at græder mig selv i søvne hver nat, jeg er helt i svime over den fyr… Jeg prøver jo samtidig også at skjule for omverdenen at jeg er homoseksuel… Håber at I kan hjælpe mig

Kærlig hilsen Den Ulykkeligt Forelskede Skabsbøsse.

Svar på spørgsmål:

Kære ulykkeligt forelskede skabsbøsse

Det er noget af en besværlig situation, du er kommet ud i og kan godt forstå dine frustrationer. Hvis du ikke selv er klar over, om han er hetero eller ej, er du nødt til at gøre noget for at finde ud af det. Jeg kan ikke rigtig give dig nogle tegn du kan kigge efter, men jeg kan derimod hjælpe dig på vej til selv at finde ud af det. Derfor foreslår jeg dig, at du spørger ham, om han ikke har lyst til at hænge ud en aften og fx spise noget pizza og se en film. På den måde kan du lære ham bedre at kende og forhåbentligt blive klogere på, om han er hetero eller ej. Alternativt kan du spørge ham direkte og så skal du ihvertfald ikke gå og tænke hvad nu hvis…. hele tiden, for så har du fået dit svar. Hvis du ikke ønsker at spørge ham direkte selv kan du måske prøve at stille nogle indirekte spørgsmål som fx hvor glad han er for hans kæreste og om han nogensinde har tænkt på at være sammen med fyr.
Som jeg ser det nu er du nødt til at gøre noget så du kan komme ud af din ulykkelighed, og så kan det godt være du måske ikke får det svar du havde håbet på, men så ved du i det mindste besked og kan komme videre. Så held og lykke med det.
Et andet og sidste råd til dig er ikke at gemme, hvem du er – din familie og venner elsker dig uanset hvad, og du vil helt sikkert også selv blive gladere. Det er ikke sundt at gå rundt med hemmeligheder hele tiden. Find evt. en der har gennemgået det samme som dig og spørg ham til råds.

Held og lykke med det hele.
Mvh. Drømmekæresten


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *