Guiden til at overstå endnu en lockdown

22. januar 2021 Uncategorized 0
Guiden til at overstå endnu en lockdown

Hele Danmark er i lockdown igen, og især i de mørke måneder kan dagene føles lange og kedelige. Du er måske allerede blevet en haj til yoga og har fået styr på surdejen, som i s

tarten føltes så frustrerende. Så hvad er det, der denne gang kan få tiden i de egne fire vægge til at føles mindre som en indskrænkning, og mere som en lille ferie? Vi har lavet en kort guide til de aktiviteter, som hele Danmark dyrker lige nu og som kan få dig til at få mest ud af at være hjemmegående disse dage.  

Brug tid på dig selv – og kun dig selv 

Dig og din partner arbejder begge hjemmefra, spiser mad sammen tre gange dagligt og går de obligatoriske gåture sammen. At se så meget til hinanden og at have lidt mindre at fortælle til aftensmad end normalt, kan godt få gnisten til at gemme sig langt væk. Sengen virker måske lidt mindre tiltalende, og det har sine grunde. Sexlivet er nemlig en af de ting, som virkelig kan lide under lockdown. Prøv at finde en halv time, hvor du udelukkende fokuserer på dig selv og dit velvære, eventuelt med en ny vibrator. At bruge en vibrator selv stimulerer tankerne, og når du har nydt nok af den selv, er den et fantastisk redskab til jer begge. 

Giv strikkeprojektet en ny nuance 

Du har måske prøvet at strikke to halstørklæder, en vest og en hel del karklude, så hvorfor ikke bruge dine nylærte skills på projektet, som får dig til at være med på moden? Kvinder i København har for længst taget den strikkede fortolkning af elefanthuen til sig. Nu er det din tid til at give den dit eget præg og modvirke minusgraderne samtidig. Opskrifterne kan nemlig købes online til ganske få penge. 

Lav om på gåturen

Hvor mange ture er du ikke lige gået i bare den sidste uge? Ruterne er de samme hver gang, og du kunne måske godt trænge til en udfordring. Vi ved, at løbeture ikke er det mest tiltalende i hele verden. Til gengæld er det en god måde at komme i gang med nytårsforsættet, og lockdownkroppen til takke dig om kun få uger. Så næste gang du skal udenfor sammen med din bedste veninde, kan i lunte en runde. I vil ikke kun være stolte efterfølgende, men også have ny energi.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *