Derfor burde du få dig en god taske

22. januar 2021 STIL & SHOPPING 0
Derfor burde du få dig en god taske

En god taske er enhver kvindes hemmelighed til succes. Den vidner om, hvor styr du har på alting, og da lommer i kvindebukser ofte er meget korte, er det også et umådeligt praktisk redskab.

En taske er god for mange ting, men en taske er ikke bare en taske: Den sladrer om sin ejer, hendes stil, hendes interesser. En taske er din måde at give omverdenen et indblik i, hvem du er. Sort og simpel? Hun er stilren og har styr på tingene. Farvet og finurlig? Hun er kreativ og frisindet!

Vær stilet og klar med en Mulberry taske

Der er tusinde forskellige tasker, du kan udtrykke dig med. Det er altid godt at eje én, der bare er helt sort og simpel – den går med alt, og du skal ikke bekymre dig om, om den ikke matcher til dig tøj. Find en flot Mulberry taske, som du kan bruge til alle outfits.

Dog kan du selvfølgelig have en yndlingstaske; måske er den lysende gul og har nitter, eller måske er den dekoreret med flotte mønstre og forskellige farver. Så bliver din taske til et statement-piece. Du udtrykker dig til verden, og måske kan den inspirere dig til at gå lidt amok i garderoben!

En skulder- eller håndtaske vil altid få dig til at se mere stilet og klassisk ud. Det er det typiske kvinde-look fra det 21. århundrede, men det behøver ikke være en dårlig ting! Med en lækker Mulberry taske er du klar til at tackle verdenen, klar til alt det, den kunne finde på at kaste mod dig!

Dette bør du altid have i din Mulberry taske

Det siges, at man kan lære meget om en kvinde ud fra indholdet af hendes taske. Alle kvinder er unikke og forskellige, og alle kvinder har forskellige behov. Men der er nogle ting, du bør overveje at have i din taske til alle tider.

Myslibarer – nej, det er ikke for sjov. Myslibarer holder sig længe og kan sagtens ligge godt og trygt i din taske i et godt stykke tid. Det er praktisk hvis du kommer sent ud ad døren og har brug for hurtig morgenmad inden et møde, hvis du går sukkerkold, eller hvis du bliver sulten, mens du venter på tog eller bus.

Bind og tamponer. Selvom du har godt styr på din rytme og dit flow, er det altid en rigtig god idé at have minimum ét bind i tasken og evt. en tampon. ”Hvorfor?” tænker du måske? Hvis du kun bruger tamponer, kan det også virke en smule underligt, at du skulle rende rundt med bind.

Men det er faktisk ikke kun for din skyld – det er så du kan hjælpe andre kvinder. Nogle er meget utilpasse med tamponer, og hvis du kan træde ind og hjælpe en anden kvinde, der er fanget i en uheldig situation, er det et sandt udtryk for søstersolidaritet. De fleste tasker har desuden lommer beregnet til denne slags opbevaring!

Hårudstyr. Selvom du har kort hår, så kan en hårnål være en livredder på en blæsende dag! Hårklips, -nåle eller -elastikker bør du altid have i tasken!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *