Gør det nemmer at bære rundt på dine børn

16. oktober 2019 SUNDHED & SKØNHED 0
Gør det nemmer at bære rundt på dine børn

Når man har nyfødte eller små børn, bærer man rigtig meget rundt på dem i løbet af dagen. Det kan være rigtig hårdt for kroppen, især efter en 9 måneders lang graviditet, hvor kroppen er blevet udsat for mere vægt og flere hormoner. Det er hårdt for kroppen at være gravid, især hvis man har lidt for mange kilo på sidebenene til at starte med eller hvis man er ekstrem tynd. Det er derfor vigtigt at man passer på sin krop og mærker efter hvad den kan klare og hvad den ikke kan klare. Det samme skal man gøre, når de er født og man bærer rundt på dem til dagligt. Læs med herom bliv klogere på hvorfor man egentlig bærer rundt på sin dagligt i så store mængder og hvad slyngler og bæreseler kan gøre for dig og din krop.

Et billede, der indeholder person, sidder, udendørs

Automatisk genereret beskrivelse

Hvorfor bærer man rundt på sine børn?

Hvorfor er det egentlig at man bærer så meget rundt på ens børn, når man ved det ikke er sundt for en krop, jo tungere de bliver?

Jo, det er fordi det er nemmere at trøste ens børn hvis de er kede af det. Netop ved at omfavne dem og give dem kærlighed via ens berøring og kropsvarme. Når børn ligger i deres forældres favn skaber det tillid mellem hinanden, man får skabt en bånd til hinanden og børnene føler sig mere trygge. Derudover er det også en måde at lære ens forældre at kende på, samt omvendt.

Det er heller ikke kun når børnene er kede af det, det er også når de skal have mad fra mors bryst eller når man bare gerne vil hygge med sin småbørn. Der er noget hyggeligt omkring at holde tæt om sit barn og det vil man aldrig kunne tage fra en, nærmest lige meget hvor ondt det gør i ryggen til tider. Der er heldigvis hjælpemidler til nemmere at kunne bære rundt på sine børn, læs med nedenfor.

Slyngler og bæreseler vil skåne din ryg

Vælger man at investere i en slyngel eller i en bæresele, kan det være med til at skåne ryggen og resten af kroppen. Disse hjælpemidler hjælper med at holde ens ryg ret og gør det derfor til en form for træning for en samtidig med at ens børn ligger rigtig godt.

Der findes mange forskellige slyngler og bæreseler og hos Sneglehuset har de et bredt udvalg, hvor der helt sikkert vil være en der passer til dig. Du har mulighed for at leje eller låne dit frem til produkterne, så man kan prøve noget forskellige og finde den, der passer bedst til en.

Se det brede udvalg lige her på Sneglehuset.  


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *