Forlænget weekendophold i Danmark med kæresten – Efterårshygge

18. oktober 2019 Rejser og udflugter 0
Forlænget weekendophold i Danmark med kæresten – Efterårshygge

Tag på efterårshygge med kæresten i et af det danske lands mange smukke og afslappende destinationer. Når hverdagen tager over, kan lange, dovne weekender med din partner føles som en evighed siden. Men intimrummet er afgørende for et godt hverdagsliv sammen, og det kan i finde i et weekendophold, hvis i sørger for at tage lidt af magien med hjem.

 

Hvorfor tage på ophold over weekenden?

Sure sokker, grædende børn og pressede arbejdsdage. For mange par bliver hverdage og weekender ofte så stort et virvar af praktiskheder, at man glemmer sin partner. Men det er vigtigt for parforholdet, at man som par formår at skabe et intimt rum, siger parterapeut Pia Torp. For at finde det rum, kræver det tid alene sammen, og her kan et weekendophold være løsningen.

– I vores hverdag har vi så mange roller, at vi ofte ikke giver opmærksomhed til den rolle, som handler om vores intimliv. Når jeg anbefaler par at tage på weekendophold, er det, for at de kan finde værdien af at skabe et andet rum sammen, der ikke handler om familie- og arbejdsliv. For når vi har pakket en kuffert og træder ud af vores vante opgivelser, er det et eventyr, vi bliver lidt tændte, og det er sundt, siger

 

 

Nydelse og personlige oplevelser som par

Hvor går turen hen? Det er helt op til jer, eller den part der planlægger turen. Skal det være i samme landsdel, så der ikke går en masse penge til transport eller skal i så lang væk fra hverdagen, inden for de danske grænser, som muligt. Der er heldigvis mange flere muligheder i det danske land end man måske lige kunne forestille sig. Der er kroer, spaophold, hoteller og meget andet man kan finde på at besøge. Et af de mest populære steder er Marienlyst.dk. Der kan man booke en uforglemmelig oplevelse på det historiske strandhotel. Stå op til en smuk solopgang over Øresund og nyd den lækre natur og spaoplevelser.

Hvis du allerede har været på et dejligt weekendophold, så del din oplevelse med alle os andre. Skriv i kommentarfeltet hvor I var henne og hvorfor det var sådan et godt weekendophold. Det tager to minutter og kan hjælpe andre så meget.

 

 

Det er vigtigt at sætte tid af til at slappe af og nyde hinanden!

Kærestetid skal være ufravigeligt og vi danskere er heldigvis blevet bedre til at prioritere hinanden. Vi kan dog sagtens blive bedre til det og flere forlængede weekender er gode løsninger på det. Det behøves ikke at være et dyrt spaophold hver gang i planlægger at bruge nogle dage sammen, det kan også bare være nogle gode dage hjemme på sofaen, i et lånt sommerhus, et andet sted i Europa eller spændende, hyggeligt og sjovt.

Husk man ikke skal vente til børnene er flyttet hjemmefra. Man kan sagtens få børnene passet og to overnatninger hos bedsteforældrene er vist ikke et problem for ungerne. Glade forældre giver glade børn, det glemmer vi til tider. Sæt hinanden og dig selv i fokus, vælg jeres prioriteter som par med omhu.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *