Hold et surprise party for din kæreste

10. oktober 2019 Gaver 0
Hold et surprise party for din kæreste

Der er ikke noget bedre end overraskelser, og der er næsten heller ikke noget bedre end at planlægge overraskelser. Det er altid en fornøjelse at se glæden sprede sig ud over en person, som man holder af, i det øjeblik, hvor det går op for dem, hvad det egentlig er, der foregår. Det kan dog være lidt svært at finde ud af, hvad der egentlig skal til for at holde det perfekte surprise party. Derfor kan du læse med her og få et par gode tips til festen.

 

At holde et surpriseparty for din partner

Måske har du tit tænkt på hvor overdrevet fedt det ville være, hvis nogen arrangerede det vildeste surprise party kun for dig og alle dine yndlingsmennesker. Den tanke har en du holder af garanteret også siddet med… Derfor kan du vise dig frem som verdens bedste kæreste ved at arrangere eb fest, som hovedpersonen sent vil glemme! Om det er i anledning af en fødselsdag, dimension eller en ”hurra for det nye job”-fest, så er et surprise party som regel en sikker vinder!

Det er dog ikke altid super nemt, at stable en fest på benene for en anden og sætte sig ind i, hvad de ønsker sig. Budgettet behøves ikke kun at være på dine skuldre, det kan være dine gæster vil være med til planlægningen og derfor også tager part i udgifterne ved festen. Det meste kan dog heldigvis gøres på et overskueligt budget, alt efter ambitionerne.

 

 

Hvilken type fest skal det være?

Den første overvejelse, du skal gøre dig, når du arrangerer sådan en fest, er hvilken type fest det skal være – og måske vigtigst af alt: hvilken type fest ville hovedpersonen foretrække? Det er vigtigt man kigger på, hvad din kæreste ville blive glad for og ikke hvad man selv synes kunne være fedt. Hav derfor hovedpersonens ønsker for øje både inden og imens, du planlægger festen.

Der er den vilde fest, hvor der kommer mange gæster. Der bliver danset og spillet en masse god musik. Hvis din kærester elsker at gå i byen og har en masse unge venner der har det på samme måde, ville det være en festlig måde at gøre det på. Der er også den stille og rolige fest, hvor det måske kun er de mere nærer venner der inviteret. Det bliver en mere rolig fest og den er måske heller ikke lige så lang som den mere vilde. Der er selvfølgelig også den store fest, som nærmere er en blanding af de to forrige.

 

 

Hvad skal man tilbyde gæsterne?

Hvad skal man tilbyde gæsterne og hvor skal festen holdes? Det afhænger selvfølgelig af, hvor mange gæster der kommer og hvilken type fest man lægger op til. Hvis det er den vilde fest, som hovedsageligt handler om at danse og synge, forventer gæsterne måske ikke ligefrem den store middag.

Hvis man inviterer rigtig mange gæster, kan der være nogle gode besparelser i at købe øl, vand og søde sager ved grænsen. Det er dog langt nemmere at bestille varerne over nettet og få dem leveret lige til døren, så er der også mindre chance for, at din partner mistænker, at der skal ske noget. Netpris.dk er en af flere online shops, hvor man kan indhente de samme tilbud, som når man kører en tur til Sverige eller Tyskland.

Husk på… At der (desværre) ikke er nogen garanti for, at hende eller ham du arrangerer en fest for vil blive glad for et surprise party. Personen vil uden tvivl sætte stor pris på tanken og den omtanke, du har lagt i hele arrangementet, men nogle mennesker bryder sig bare ikke om at blive overrasket.

Mærk efter, og forhør dig eventuelt hos andre af hovedpersonens venner og familie, om de tror, at et surprise party er noget, som vil blive taget godt imod. Så undgår du også at blive ked af reaktionen, som måske ikke er, som du håbede på.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *