Gaven til den aktive kæreste der har (næsten) alt

18. juni 2018 Gaver 0

Tiden nærmer sig.. hans fødselsdag, men hvad skal han have? Han har jo næsten alt. Han dyrker meget sport, men det er ikke udstyr han går ned på og skabet er fyldt af træningsartikler. Du har prøvet at spørge, men det er ikke rigtig de mest inspirerende ting der kommer ud af det: træningsbluser, strømper, løbesko osv.

Nu er løsningen her. Et sæt recovery boots fra Optima Sport. De har endda den positive “bi-virkning” at en hård træning ikke længere er nogen undskyldning for ikke at tage med i byen, lad ham sidde i 30 minutter og han er frisk igen til at tage med dig. Med til støvlerne hører en praktisk rejsetaske så de kan også tages med på storbyferie, New York here we come…

 

Recovery bootsene fra Optima Sport larmer ikke og I kan derfor også sidde og se en god film i fjernsynet uden volumen skal skrues på max. Maskinen kan endda stå på gulvet, da der medfølger en lille fjernbetjening, der gør det nemt og bekvemt at styre alt.

 

Men hvor kommer ideen med recovery boots fra? Recovery boots kommer oprindeligt fra hospitalsvæsenet, hvor de har været brugt til patienter der har haft problemer med veneklapperne og derfor fået væskeophobninger, ødem og andre problemer med benene. Det betyder også at personer der har god effekt af støttestrømper har i reglen også har god effekt af recovery boots. Dette kunne være i forbindelse med:

  • Uro i benene
  • Ødemer
  • Diabetes
  • Gigtsmerter

 

Som det så ofte er var den professionelle cykelverden dog ikke sene til at se fordelene og tog hurtigt ideen til sig. Herfra har ideen spredt sig og i takt med at prisen er blevet lavere har flere kunne være med.

 

Hvordan fungere de? Recovery boots fungere på den måde at blod bliver presset fra foden og op ad benet, for til sidst at ende ved lymfekirtlerne, hvor blodet renses. Dette fjerner affaldsstoffer og er på den måde med til at:

 

  • Bedre resultater med hurtigere restitution.
  • Mere effektive træning og dermed mindre tidsforbrug
  • Lettere ben dagene efter en hård træning
  • Forebyggelse eller forkortelse af skadesperioder

 

Det bedste er, at hvis det viser sig at han ikke synes om gaven efter han har prøvet dem nogle gange tilbyder Optima Sport 7 dages gratis prøveperiode. Ulempen er selvfølgelig, at så skal du ud og finde en ny gave.

 

Den eneste ulempe ved bootsene er at hvis du selv kommer til at hoppe i dem, så bliver der kamp om hvem der skal have lov at bruge dem :).


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *