5 flotte og praktiske ting til opbevaring

14. juni 2018 Bolig 0
5 flotte og praktiske ting til opbevaring

Opbevaring er ofte et problem for de fleste i deres hjem. Selvom man synes, at man er god til at smide ting ud og sortere, så bliver man nemlig gang på gang overrasket over, hvor mange ting man ejer, og hvor meget de fylder.

Det kan være alt fra tøj, nips, madvarer og redskaber, som der er tale om. Fælles for det hele er, at hvis man ikke bruger det aktivt, har man sjældent lyst til, at det står fremme og fylder. Derfor har man brug for flotte og praktiske ting til opbevaring. Her kommer 5 forslag:

1: Krukker til køkkenet

Dette er lidt af en klassiker, men det er altså også et hit. For ens køkken kan blive utrolig meget forskønnet, hvis man vælger fine krukker og skåle til at opbevare madvarer og tørvarer. Der findes rigtig mange forskellige varianter, så der er noget at vælge mellem.

Fordelen ved køkkenkrukkerne er, at man kan have nyttige ting stående fremme uden at se grimme ud eller de bliver for gamle. Dette gælder for eksempel ting som mel, havregryn eller pasta. På den måde kan man hurtigt komme til dem, når man lige står og skal bruge dem i forbindelse med madlavning.

2: Kurve i bryggerset

Det lyder måske umiddelbart lidt underligt at skulle købe mere nips for at opbevare ting. Men et par store kurve kan faktisk udrette mirakler for det kaos af halstørklæder, sko og jakker, som tit præger en entre eller et bryggers.

Det gode ved kurve er, at man kan få nogle rigtig flotte varianter, som rent faktisk pynter imens de samtidig er praktiske. For eksempel kan man vælge elegante, flettede bastkurve, sjove farvede kurve eller helt enkle sorte varianter i stof. Lige meget hvad, så skaber de orden midt i kaosset.

3: Sengeskuffer til soveværelset

Denne form for opbevaring er nok den mindst æstetiske type på denne liste. Ikke fordi sengeskufferne nødvendigvis er grimme at se på, men fordi de er under sengen og dermed ikke kan ses det meste af tiden.

Sengeskuffer er en genial form for opbevaring. De udnytter nemlig plads, som ellers typisk er dømt som optaget allerede, fordi der står en seng. Sengeskuffer er egentlig bare skuffer på hjul. På den måde kan de trilles ind under sengen og trækkes ud igen, når man har brug for noget derinde.

4: Skohylder

Vi kender nok alle sammen følelsen af at åbne døren og øjeblikkeligt blive frustrerede over mængden af sko, der ligger og flyder. Det er en ond cirkel, hvor man efterhånden bliver mere og mere ligeglad med at stille skoene på plads, fordi kaosset allerede hersker i forvejen.

Dette kan skohylder råde bod på. Mangler man plads i hjemmet eller har man mange ting, så er hylder generelt en genial idé. Med skohylder kan man sætte mange hylder oven over hinanden, og på den måde få plads til en masse. Man kan med fordel vælge flotte materialer, så hylderne også pynter.

5: Plastikbokse til badeværelset

Badeværelset er typisk et sted, hvor mangel på skabe og hylder normalt ikke er et problem. Dette er dejligt, men overfloden skaber ofte et alternativt problem; nemlig det rod, der hurtigt opstår bag skabslågerne eller oven på hylderne.

Badeværelsesartikler er små og der er mange af dem, og derfor er det godt at kunne organisere. Det sidste forslag til opbevaring er derfor de små plastikbokse til toiletskabet, som kan fås i rigtig mange boligbutikker. Her kan man organisere sine ting i mindre fraktioner, så de ikke bliver rodet sammen og man hele tiden ved hvor de er.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *