5 Gode råd til indretningen når i flytter sammen

14. juni 2018 Bolig 0
5 Gode råd til indretningen når i flytter sammen

Hvis du står og skal til at flytte sammen med din kæreste, så sørg for at det bliver en god oplevelse for begge parter. Oftest er sammenflytningen starten på jeres forhold, så hvorfor ikke få det bedste ud af den?

Nedlæg VETO

Det lyder måske fjollet, men start med at I begge har én ting I kan nedlægge VETO mod. Ikke hvor den skal stå, men at den på en eller anden måde skal indgå i jeres fælles indretning. Hvad end det er en lyserød flamingo plakat eller et par store højtalere.

 

Find de 3 ting du virkelig gerne vil beholde i indretningen

Nu åbner man lidt på for mulighederne, da du nu kan vælge 3 ting du rigtig gerne vil have med i indretningen. Det er ikke et krav som VETO, men nogle ting i senere i forløbet skal se om I kan forene til en fælles indretning.

 

Bliv enige om jeres stil

Nu har i efterhånden en god indikator for hinandens stil og indretning. Derfor er det på tide, at i får snakket om hvordan I egentlig godt kunne tænke jer indretningen så ud. Det kan være en rigtig gode ide at bruge billeder, eksempelvis fra Pinterest eller boligmagasiner, for at illustrere og vise jeres tanker.

 

Start med neutrale fornuftige møbler

Når i så skal til at i gang med indretningen, har i måske nogle ting selv og dertil også skal købe nogle ting. Det kan være en rigtig god idé, at købe ting sammen, da det skaber et fællesskab omkring indretningen. For at gøre det smertefrit i starten, kan man med fordel starte med nogle fornuftige og neutrale møbler, såsom et plankebord, et spisebord er nemlig et essentielt og relativt stort møbel som optager en stor del af rummet. Har man styr på denne, er man allerede godt på vej, og gør det nemmere at blive enige om mindre ting.

 

Skab et fælles hjem

Husk at I skal skabe et fælles hjem, så I begge har lyst til at komme hjem til og som omtaler som sit ”hjem”. Det kommer kun til at ske, hvis I begge har været med til indretningen. Hvis det ikke interesserer den anden part, er det stadig en god ide at inddrage ham/hende, så de er enige i slutresultatet.

 

Det er mindst lige så vigtigt at huske, at bare fordi den ene ikke interesserer sig for det nu, betyder ikke at han/hun ikke vil gøre det senere. Hjemmet er rammerne for at sundt og langt forhold.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *