Gaveide: Planlæg den ultimative suprise party

Gaveide: Planlæg den ultimative suprise party

En ny trøje eller en ny morgenkåbe er kedelig. Hvis du virkelig vil overraske din kæreste og give ham en gave, som han aldrig vil glemme, så skal du lave en surprise party for ham. For at det ikke skal blive en kedelig overraskelse, så er der nogle forskellige ting du skal have styr på.

I denne artikel vil du få en opskrift på hvordan den ultimative surpriseparty for din kæreste skal se ud.

Lad vær med at fortæl noget til ham

Det ligger i ordet. Du skal ikke røbe for ham at der er en mulighed for at du holder en surprise party for ham. Udover at han ikke skal sige noget, så er det også vigtigt at han ikke finder ud af det online. I stedet for at oprette et event på Facebook, så skal du i stedet ringe og invitere gæsterne. Husk selvfølgelig også at sige til gæsterne at de ikke skal røbe noget over for ham.

 

Gæsterne skal ikke parkere udenfor

Når der er mange mennesker samlet, så sætter det sine tegn. Et af de tydeligste tegn, som man hurtigt kan overse er bilerne udenfor huset. Det er derfor vigtigt at du nævner overfor dine gæster at de ikke skal parkere udenfor huset. Få dem i stedet til at parkere lidt væk, så han ikke kan se at der er nogen i huset.

 

Der skal være nok alkohol

Sørg for at der er nok alkohol. Hvis du har planer om at holde en god fest, så sørg for at der er rigeligt vin, øl og andet alkohol til alle gæsterne. Hvis der er mange mennesker så sørg for at du har nogle baljer med vand og is i, hvor i kan have øl og andet drikkelse til at ligge i, så det kan holde sig koldt.

 

Gør noget ud af maden

For at gøre dagen til noget ekstraordinært, så skal du gøre noget ud af maden. En god måde at gøre det på når i er mange mennesker er at hyre en kok gennem et selskab der laver private dining. Det er den bedste måde at få en god madoplevelse derhjemme, hvor du ikke selv skal stå og tilberede maden, men derimod kan deltage i festen sammen med kæresten.

 

Du er hans gave

Den bedste måde, som du kan slutte dagen af på efter alle gæsterne er gået er ved at binde en sløjfe rundt om maven og sige at du er hans gave. Det er en perfekt måde at sikre at i får en hyggelig og fræk nat sammen.

 

Hvis du planlægger en dag og aften for ham, som denne er du sikker på han ikke glemmer dagen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *