Sådan finder du det helt rette sportsur til kæresten

22. juli 2017 Brevkassen 0
Sådan finder du det helt rette sportsur til kæresten

Et sportsur kan hurtigt gøre træningen mere spændende og endda også mere effektiv. Derfor er mange sportsudøvere og motionister på jagt efter smartwatches, der relaterer sig til sportsbrug. Hvis det gælder dig, så læs med her – vi ser på alt fra formål til priser.

Hvad kan man med et sportsur?

Du kan få rigtigt mange fordele ud af at benytte et sportsur. Blandt andet er der skridttæller, så du kan måle dine daglige antal skridt. Det er mange mobiler ganske vist også i stand til, men det er ikke altid, man har mobilen med sig. På den måde er det lidt anderledes med et ur. Derudover kommer disse ure ofte med pulsmåler, hvilket også kan være relevant.

Når uret er forbundet til enten mobil eller internet, bliver det også muligt at tracke en løberute. Andre ure har indbyggede musikfunktioner. En alternativ fordel er, at dine notifikationer fra mobilen kan dukke op på visse smartwatches, så du på den måde ikke behøver at finde mobilen frem, hvis du afventer en bestemt besked eller notifikation undervejs i træningen.

Ellers er der med garanti et par unikke applikationer at finde hos de enkelte producenter. De forsøger alle at skille sig ud på et eller andet punkt, hvilket man passende kan udnytte som forbruger. Du vil i alle tilfælde opdage et hav af interessante muligheder, når først du tager dit sportsur i brug.

Så meget koster et sportsur

Det er værd at se på priser og tilbud på sportsure. For selvom det først og fremmest handler om at finde et velfungerende og holdbart sportsur, så vil prisen også hyppigt være en faktor. De billigste er som regel ure til børn, som starter nede omkring 500 kr. Enkelte fine mærker sælger deres mest prisvenlige modeller til omkring 1.000 kr. Det gælder for eksempel Garmin, der ofte specialiserer sig på dette punkt (sport + transport).

Et af de mest effektive sportsure er Apple Watch Nike+ som Apple har lavet i samarbejde med Nike. Det er dog en del dyrere end markedsgennemsnittet, så det skal man være opmærksom på. Netop af den grund er det smart med en oversigt over priserne. På den måde kan man se præcis, hvad man får ud af uret, kontra prisen.

Tilbud er altid værd at holde øje med. Der er stort set altid et eller andet tilbud på markedet, så spørgsmålet er nærmere, hvilket ur der er tale om. Selv Apple-produkter er der indimellem tilbud på. Det kan altså sagtens være, at du finder et almindeligvis dyrt ur til en billigere pris, hvis ellers du holder godt øje.

Et smartwatch er generelt et smart køb

Selv hvis vi ser bort fra de mange fordele til sportsbrug, er der rigeligt med andre gode grunde til at investere i et smartwatch. På mange måder er det jo ligesom et almindeligt ur – blot med langt flere funktioner. Lige præcis denne funktionalitet er fantastisk, og det er med garanti også derfor, at så mange danskere er ved at få interessen frem, når det gælder smartwatches or sportsure.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *