Gaveguide: Fire gode (vinter)gaver til kæresten

29. august 2016 Gaver 0
Gaveguide: Fire gode (vinter)gaver til kæresten

I disse dage går sommeren ind i sin slutfase og snart bliver efteråret og dermed vintermørket en realitet. Selvom julen så småt rykker nærmere, så er der ingen grund til, at man ikke kan give sin kæreste en gave inden julen står for døren. Så hvis du overvejer hvad du skal forkæle din kæreste med i efteråret, så kommer der her et par simple gave ideer.

1: Blomster – og masser af dem

En gave behøver ikke at være hverken dyr eller stor for at være god. Netop derfor kan man med fordel overveje at give sin kæreste en stor buket blomster. Det gode ved blomster er, at der er mange variationer at vælge imellem, det koster ikke en bondegård og sidst men ikke mindst, så har flere rundspørger vist, at det kun er omkring halvdelen af alle danske piger i et parforhold, der har fået blomster af deres kæreste. Så selvom det kan lyde som en kliche at give sin kæreste blomster, så er det langt fra tilfældet. Hvis man vil gøre noget ekstra ud af det, bør man sende blomsterne til sin kærestes arbejde – det vil helt sikkert være en stor overraskelse.

2: En Pels

En anden god gave som de fleste kvinder vil blive glade for er en pels. En pels er både smuk, elegant, varm og ikke mindst praktisk at have om vinteren, da pels er bedre til at holde på varmen end alle andre typer stof. Her er der desuden mange muligheder at vælge imellem. Pels er nemlig indenfor de sidste par året blevet mere og mere populært og derfor er der kommet en lang række nye pelsprodukter til. Du kan derfor finde et stort og varieret udvalg af pelsfrakker, halstørklæder, handsker, hatte og meget mere. Hvis dette lyder som noget din kæreste ville blive glad for, kan du finde et godt udvalg af skindprodukter på denne side.

3: En wellnessweekend

En sidste mulighed som langt de fleste også vil sætte pris på er en wellness-weekend. Selvom dette kan blive en dyr fornøjelse, så er det en god gave af en lang række indlysende årsager. Blandt andet er det en gave som i begge får noget ud af, I får tid til at være sammen og sidst men ikke mindst, så er vinteren og julen både en hård og travl tid på året for rigtig mange, og derfor er det den perfekte mulighed for at koble fra og slappe af.

4: En ny pung eller håndtaske

De fleste piger elsker en flot og feminin håndtaske. Mange piger ejer både en hverdagspung og en pung, som de kun bruger når de skal en tur i byen eller til finere arrangementer. Hvis man ønsker at købe en pung, der kan lidt af begge dele findes der gode løsninger i både Adax Clutch modellen, som du kan læse mere om her, eller Michael Kors sorte model med lynlås. Begge modeller kan sagtens bruges til både fine feste og almindelige hverdage i skolen, studiet eller arbejdet.

Hvis du leder efter flere gode gave ideer til den kommende jul, kan du finde det på denne side.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *