Overrask din kæreste med en gave

27. august 2016 Gaver 0
Overrask din kæreste med en gave

Det er ikke altid let at være mand – der er mange uskrevne regler I et parforhold, som man ofte må lære på den hårde made. Langsom bliver det nemmere at navigere i parforholdet, og man finde så småt ud af, hvad der er godt og skidt.

Eksempelvis når det kommer til gaver, så kan kvinder godt lide at få en spontan gave en gang imellem – også selvom hun siger, at hun er ligeglad. Derudover kommer der fødselsdagsgave, julegave, valentinsgave og årsdagsgave. Det bliver faktisk til rigtig mange gaver på et år – specielt hvis der ikke foreligger nogle ønskeseddel og det forventes, at du selv finder på noget.

Hvis gaven befinder sig i denne kategori, så er der 4 kategorier, der er sikre at holde sig til, og hvor du ikke kan gå galt i byen. Dog skal du vide lidt om, hvad du skal gå efter i kategorien. Derfor har vi lavet et par tricks, hvordan du finder den helt rigtige gave:

Smykker

Smykker er et bredt begreb – skal det være halskæder, ringe, øreringe, armbånde? Og skal det være i sølv, gyldent, rhodineret eller i rødgyldent?

Hvis du vælger at købe smykker til kæresten, så er det alfa omega, at du vælger noget, din kæreste med sikkerhed kan lide. Ellers bytter hun det, eller lader det ligge i smykkeskrinet. Kvinder har et meget specifikt billede af, lige præcis hvad, de vil gå med og hvad der ikke er lige deres stil. Så derfor må du gøre lidt fodarbejde før du køber noget.

  • Tænk tilbage på, om hun i den seneste tid har snakket om nogle pæne smykker, hun har set. Måske I sammen er kommet forbi et udstillingsvindue med smykker, hvor hun er standset op og har kommenteret?
  • Hvilket mærke plejer din kæreste at købe smykker fra? Hvis du ikke ved det, kan du lure i hendes smykkeskrin. Du kan også se, om hun skulle have gemt nogle af hendes smykkekasser, hvor der oftest er et mærke på.
  • Find ud af om din kæreste foretrækker smykker i guld eller sølv, rhodineret eller rosenguld. Ofte har kvinder en foretrukken metalart. Det skal du gå efter, hvis du vil være sikker på succes.

Gå ind i hendes foretrukne smykkebutik og tag et kig på, hvad der ellers er. Alternativt kan du ”låne” en af hendes nyere smykkekøb og tage den med ind i en butik og forklare ekspedienten, at du skal finde noget a la den type smykke. Husk også at lade ekspedienten måle størrelsen på eks. Ringen, så du er sikker på din kæreste kan passe ringen.

 

smykker                                                                   Se flere smykker fra Jane Kønig her.

Sko eller tasker

De fleste kvinder elsker sko og tasker. Jeg vil næsten våge at påstå, at det er i kvindens genetik at have en forkærlighed for sko og tasker, ligesom de fleste drenge/mænd elsker fodbold. Men forsøger du dig med en taske eller et par sko, så er det bydende nødvendigt, at du har et godt billede af, hvad hun kan lide. Tag et kig på hendes stil.

  • Farven: Går din kæreste mest i sort eller har hun mange farverige sko?
  • Højden: Går din kæresten altid i sko med hæl eller uden? Har hun et godt miks af både stilletter, støvler og flade sko, er du mere frit stillet. Ellers bør du finde noget i stil med det, hun allerede har. Selvom det for en mand, kan lyde underligt, så kan kvinder sagtens have 5 sorte tasker, eller 3 røde tasker.

sko

Se flere sko fra Toga Pulla her

Jakker

En fin jakke vil helt sikkert også falde i god jord hos kæresten. En jakke kan både være til decideret udendørsbrug, men kan også være en habitjakke eller en jakke til fin brug. Her vil tricket igen være, at lure lidt i hendes klædeskab og finde ud af, hvilken type hun er. Modetrends kommer og går, så hvis du forestiller dig, at du vil spendere nogle tusinde kroner på jakken, er det med at finde en klassisk model, der kan bruges i flere sæsoner. Hvad med en læderjakke, der kun bliver mere rå med tidens patina, eller måske en klassisk vinterjakke, der aldrig går af mode?

jakker


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *