Find mr. Right

Find mr. Right

Mangler du inspiration til, hvordan du kan finde den helt rigtige kæreste? Så læs med her, og få nogle fif til, hvordan du kan møde den potentielle mr. Right.

Få nye bekendtskaber
Du skal naturligvis ikke skifte dine ’gamle’ venner ud med nye, men nye bekendtskaber skader aldrig. Det kan jo være at din nye kæreste findes blandt disse – hvem ved?

Tag chancer
At manden altid skal tage det første skridt, anser de fleste kvinder som værende et normsæt inden for dating, men ser du en sød fyr i supermarkedet, biografen eller på en bar, så tag da chancen og gå hen for at snakke med ham – måske havde han også øjnene på dig?

Hvad vil du?
Overvej hvad du ønsker af et forhold, og hvorfor at du reelt vil have en kæreste. Er det blot for at udfylde manglen på tryghed, eller ønsker du et forhold som potentielt kan vare livet ud?

Drop de forkerte
Gør dig det klart, hvad du ønsker af et forhold, og drop de mænd som ikke er i stand til eller som ikke ønsker at give dig dette. Er du på udkig efter et længerevarende forhold styrker det da langt fra din søgning, at binde dig til en mand, som ikke ønsker det samme som dig.

Drop spillet
Glem alle de uskrevne regler om dating og parforholdsdannelse, som alle andre lever efter. Har disse ikke fungeret indtil nu, fungerer de helt sikkert heller ikke i fremtiden. Bryd reglerne og kontakt fyren du godt kan lide, lad vær at spille kostbar og læg kortene på bordet – måske han har det på samme måde med dig?

Prøv en anden type
Overvej om de mænd du har datet indtil videre er dem, som ønsker det samme som dig. Prøv eventuelt en anden type – det kunne jo være, at det gav pote.

Sammenligning er no-go
Alle har efterhånden prøvet at sammenligne eks’en med nye potentielle bejlere. Dette er en ekstremt dårlig idé da alle mænd er forskellige, og ingen fortjener at blive sammenlignet. Lad ham vise sig, hvad han kan.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *