Få styr på testamentet

Få styr på testamentet

Vi indrømmer gerne, at det aldrig virker særlig sexet at få styr på sit testamente, men det er vigtigt for at afgøre, hvem der arver efter dig, så det ikke bare bliver efter de gældende arveregler. For hvis I gennem hele livet kun er kærester, så kan det godt blive et problem, når den ene pludselig dør.

Det skyldes, at første arveklasse siger, at halvdelen af din formue går til din ægtefælle og det resterende går til dine børn. På den måde får du et problem, hvis du ikke har skrevet testamente som kærester, da I gerne vil have, at I begge er sikret godt, hvis den ene af jer en dag dør.

Derfor sørger gode kærester for at skrive et godt testamente, hvor hinanden indgår i. Heldigvis kan du både bruge en advokat, der har styr på arveregler, når testamentet skal skrives men også hvis en af jer dør. Du kan læse mere om dine muligheder på http://hviidadvokater.dk/arv-advokat/ .

 

Romantik er mange ting

Vi kan alle sammen godt regne ud, at du er romantisk, når du køber blomster til din kæreste, og det synes vi også, at du stadigvæk skal gøre. Men I bliver nødt til at få de store juridiske ting ud af verden, så I arver efter hinanden, hvis der sker noget.

Arveregler er ikke det mest sexet, men I kan ikke vide, hvad der pludselig sker, og derfor bør I få styr på det så hurtigt som muligt. Der er ingen gode undskyldninger for ikke at få styr på det med det samme, så i kan være sikker på, at I begge to ikke pludselig står i problemer.

Det er grunden til, at vi vil kategorisere det som romantisk, selvom vi godt ved, at mange ikke ser det sådan. Vi tror mest af alt, at folk ikke ser det sådan, for det er de færreste, som har lyst til at tænke på, at der sker noget med den person, som de elsker. Derfor er det lettere at undgå at tænke på det.

Men det giver ikke nogen mening at udskyde vigtige beslutninger, og det er også kun noget, som I skal gøre en gang, og så behøver I kun tænke på arveregler, hvis I stopper med at være sammen. Det er voksent og ansvarligt at gøre det.

Vi kan sige, at der både findes daglig romantik og så de ting, som vi gør for hinanden, fordi vi godt ved, at det er det rigtige at gøre.
Det hele spiller ind, når du vil være en god kæreste, for hvis du ikke gør de ting, så er det også umuligt at være en god kæreste, da du vil være en ret dårlig kæreste, når der sker noget.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *