3 steder du skal besøge i København

22. april 2017 FERIE & FRITID 0
3 steder du skal besøge i København

Det er snart vores yndlingstidspunkt i København, nemlig sommeren. Det betyder også, at vi skal til at lave flere ting udenfor, og hvis du har en lejebolig i København er denne guide lige dig.

Du kan selvfølgelig også bruge guiden, hvis du kommer udefra, og bare gerne vil opleve en masse ting i København. For der sker altid noget.

 

Alle er i Nyhavn

Der er ekstrem mange mennesker, hvis du tager til Nyhavn om sommeren, men det er også et vildt hyggeligt sted. Du kan sidde på en af de mange fortovscaféer og bare nyde livet. Andre køber Verdi og sidder ved havnekanten og kigger på de mange både.

 

Her får du det hele. Små flotte bygninger, og hvis du tager derhen, må du ikke snyde dig selv for at få en god gammeldags isvaffel på Vaffelbageren. Der laver de alle deres vafler fra bunden. Det smager helt igennem fantastisk.

 

Christiania

Hvis du snakker med folk, som ikke bor i København, så er Christiania blot et sted, hvor der bliver røget en masse hash. Selvom politiet har lukket mange af boderne derude, så kan du stadigvæk købe hash derude – dog sker der meget mere end det derude.

 

Det er helt igennem fantastisk at gå tur derude, og det er svært at blive træt af de smukke omgivelser. Du kan gå hele vejen rundt på voldene og på en perfekt og varm sommerdag, er det klart et af de smukkeste områder i København.

 

Mange vælger at bosætte sig på Amager, når de leder efter en lejebolig og har søgt på “lejebolig København” for at finde et sted, som er tæt på byen men stadigvæk er til at betale. Er du selv på boligjagt, kan du finde et hjem ved at klikke her.

Der er også masser af koncerter derude, og generelt er der et rigt kulturliv om sommeren derude.

 

Gå en tur på Strøget

Vi kender alle sammen til at gå på Strøget om vinteren med kæmpe vinterjakker, og det er altså ikke særlig sjovt at gå fra den ene butik til den næste i dårligt vejr. Derfor er sommer og sol også en god undskyldning til, at du kan gå ned ad Strøget med alle dine veninder.

 

I kan både gå op og ned ad Strøget og hen ad Købmagergade. Her ligger der en række fede modebutikker. Vi anbefaler ikke, at I tager så meget i Illum og Magasin, for det kan I altid gøre, når det er koldt udenfor.

 

Hvis I bevæger jer denne vej, vil vi anbefale jer, at I tager forbi Storkespringvandet og nyder det gode vejr. Her er der altid nogen, der optræder med musik og andre ting. Når I har kigget lidt på det, kan I drikke jeres kaffe på Café Norden. Det er muligt, at det er lidt dyrt, men det er også en af Københavns hyggeligste caféer.

 

Med disse råd er I klar til at nyde København.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *