Fem fordele ved at bruge friske blomster i indretningen

29. april 2017 Uncategorized 0
Fem fordele ved at bruge friske blomster i indretningen

Selvom at det kan være en økonomisk krævende affære at købe friske blomster til hjemmet, kan disse dog være et friskt pust og skabe liv i indretningen. Læs med her og find inspiration til, hvordan du med fordel kan gære brug af friske blomster i din boligindretning.

De bringer liv og sjæl til boligen
Der sker bare et eller andet med stemningen, når man tilfører blomster og planter til indretningen – ja generelt ved at tilføre noget naturligt. Vil vi være ét med naturen?

De er en fryd og øjet
De fleste blomster er enormt smukke at se på. Find eventuelt din yndlingsblomst og lav denne som et generelt tema hele boligen igennem. Desuden virker blomster og planter indbydende, når der eksempelvis kommer gæster. Hvad er din yndlingsblomst rent udseendemæssigt?

De dufter godt
De fleste blomster dufter fantastisk – så ud over at være en fryd for øjet, er de det naturligvis også for næsen. Hvilken blomst synes du dufter bedst?

De skaber glade minder
Blomster er en direkte reference til forår og sommer – og altså fantastiske minder fra eksempelvis sommerferie eller den første forårstur i haven. Derfor kan især blomster tilføre noget helt specielt til vinterens mørke, som andet ikke kan – liv, glæde og de fører desuden tankerne hen på, hvornår det nu bliver sommer igen?

De ser skønne ud på billeder
Skal der tages familiefoto, eller skal boligen sælges, ser boligen altså bare mere indbydende ud på billeder hvis denne er indrettet med levende blomster og planter. Lige til Instagram eller Facebook?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *