Skønhed kommer i mange former

Skønhed kommer i mange former

Vi ved godt, at det ikke er særlig populært at tale om de ting, som vi kan få lavet på vores kroppe. Men da vores læsere i stigende grad spørger os om det, synes vi, at vi har en pligt til at skrive om det. Vi vil starte med at sige, at det altid er dig selv, som afgør, hvad der er skønhed.

Du skal ikke ændre dig, fordi du har set noget i et magasin, men hvis du har lyst til at få lavet noget, så skal du heller ikke holde dig tilbage. Her kigger vi på nogle af de mest almindelige ting, som du kan få lavet.

 

Se uden briller

De fleste bruger nok bare kontaktlinser, og vi tænker ikke engang længere på, at en øjenoperation er ligesom meget en kropsoperation, som alle de andre ting, som vi får lavet. Men de sidste 20 år er laser operationer eksploderet, fordi de fleste gerne vil slippe for at tage kontaktlinser på hver morgen.

Hvis du er træt af briller eller kontaktlinser, så vil vi foreslå dig, at du får lavet en øjenoperation, du kommer ikke til at fortryde det.

 

Få større læber

De sidste par år er det blevet ufatteligt populært med større læber, og det er da også noget, som flere og flere får lavet. Det skyldes, at der ikke er det store, som du kan gøre naturligt, hvis du er født uden store læber.

Det fungerer på den måde, at du går ind til en konsultation, og så kan de vise dig, hvordan det vil se ud. Du kan læse mere om det her.

 

Silikonebryster

I dag er det ikke længere et tabu at få lavet silikonebryster, og de fleste kvinder fortæller gerne, at de har fået det lavet. Tidligere var det sådan, at man holdt lav profil, men nu fortæller kvinder åbent om det, fordi det ikke er en hemmelighed.

I starten havde det et dårligt ry, fordi folk fik lavet alt for store bryster, men mange får lavet helt almindelige bryster i dag, og ofte kan du slet ikke se, om de er ægte eller ej. Eller det siger mænd i hvert fald, at de ikke kan, hvor os kvinder sagtens kan.

Men det betyder, at du kan få bryster, hvis du er trætte af dem, som du har, og altid gerne ville have nogle større.

 

Brazilian butt lift

Med The Kardashians som er kendte for TV er denne operation blevet meget kendt. Her tager de fedt fra din krop og skyder det ind i røven og på den måde får du en større røv.

Mange tror, at det kun er kendte, der får den foretaget, men sandheden er, at det er en af de hurtigst voksende operationer, så den er for alle.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *