Skab romantik i soveværelset

28. april 2017 BOLIG & DESIGN 0
Skab romantik i soveværelset

Mangler du inspiration til at skabe et romantisk soveværelse? Så læs med herunder.

Farver og mønstre
For at tilføre romantik, kan det være en god idé at sørge for en gennemgående farve eller et mønster. Dette behøver ikke at være hele rummet, men er en fin idé for at skabe sammenhæng hele rummet igennem. Farv eller tapetser om muligt blot én væg og hold de andre i en nuance af hvid, og tilfør tilbehør til soveværelset i nuancer af den konkrete farve eller mønstret.

Tilfør moderne romance

I moderne tider for indretning er især stilrenhed et must. Er du interesseret i denne trend, kan du med fordel holde farverne inden for de basale kontrastfarver sort og hvid. Du kan også skabe kontrast ved at placere én enkelt kontrasterende farve i rummet, som springer i øjnene og skiller sig ud.

 

Undgå elektronik 
Noget, der virkelig kan ødelægge den romantiske stemning i soveværelset er diverse former for elektronik. Desværre er det efterhånden svært at undgå i dagens Danmark, hvor smartphones, fjernsyn og tablet er blevet en fast inventar i hverdagen. Dog kan det godt betale sig at mindske brugen af disse og undgå at bruge elektronikken i soveværelset.

Først og fremmest kan du helt undgå at sætte et fjernsyn op i dit soveværelse. Herved bliver du ikke fristet til at tænde det i de sende nattetimer, som derudover også kan påvirke din nattesøvn. Dernæst kommer mobilen. For mange kan det være svært helt at fjerne mobilen fra soveværelset, når blandt andet vækkeuret er på denne. Men i stedet for at kigge på de sociale medier osv., når du ligger i din seng, kan det være en god idé at gøre dette udenfor soveværelset. Så lidt elektronik som muligt vil uden tvivl frembringe lidt mere romantik i soveværelset, end hvad man ellers ser i mange danske soveværelser nu til dags.

 

Friske blomster og planter
En fjerde ting der kan frembringe lidt romantik i soveværelset er friske planter og blomster. Det giver noget liv og farve til værelset, som vil give en helt speciel stemning. Det er dog ikke alle, der normalt prioriterer at sætte blomster ind i netop dette rum i hjemmet, hvilket er en skam. Selvom soveværelses hovedsageligt bruges i mørke, når man skal sove, kan du med fordel trække gardinerne fra, sætte blomster derind og give noget liv og lys til det ellers mørke rum.


Mindsk rodet mest muligt

Ved at mindske rodet i rummet mest muligt, og desuden at holde antallet af nipsting nede, føles rummet ikke bare større med mere rummeligt. Dette kan give luft for en masse romantik, som man ellers ikke troede fandtes. Sørg desuden for at benytte opbevaringsløsninger, sådan at ting kan gemmes væk bedst muligt frem for at forvirre øjnene
Lige meget hvad, er det fra start en god idé at afgøre hvad som man reelt forbinder med et romantisk soveværelse. Hvad indebærer en romantisk indretning i det hele taget for dig?

 

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *