Fejr bryllupet med manér – 5 vilde steder at fejre det nye ægteskab

Fejr bryllupet med manér – 5 vilde steder at fejre det nye ægteskab

Står du og skal til at giftes med den du holder aller mest af, så vil du sikkert også gerne overraske ham eller hende med en ferie hvor i kan fejre det nye ægteskab.

Men hvor skal man tage hen, hvilke steder er de mest luksuriøse, hvor meget koster det? Her i denne artikel giver vi dig 5 bud på nogle ekstraordinære steder i kan fejre at i har sagt ja til hinanden.

Cancun mexico

Cancun er et ekstra ordinært sted på alle måder, du finder nogle af verdens smukkeste og reneste strande, klimaet er perfekt og så er stedet kendt for at tiltrække rigtig mange brylluper. Flere af verdens rigeste, superstjerner og andet er enten blevet gift i Cancun eller også har de fejret bryllupsnatten på et af de mange overdådige hoteller.

Dubai

Dubai er på kort tid blevet millionærenes og milliardærernes foretrukne legeplads, i Dubai kan alt lade sig gøre, det er her du finder verdens højeste bygning, palme øerne og mange andre fuldstændig vanvittig ingeniørprojekter.

Krydstogt

Er der noget som at komme afsted på et krydstogt? Hvis i netop har sagt ja til hinanden, så kom ombord på et krydstogt, lad jer blive forkælet fra top til tå og nyd stemningen ombord som såvel når i går i land og skal opleve de forskellige kulturer. Der er krydstogter rundt om i hele verden, typisk for dem som skal fejre et bryllup er det enten krydstogter ved middelhavet eller i Caribien.

Slotsophold i Danmark

Du behøves ikke at tage langt væk for at blive forkælet og opleve ægte luksus. I danmark findes der mange slotte hvor man kan overnatte og nyde livet med sin nye ægtefælle. Hvis du gerne vil overraske din ægtefælle til brylluppet, så se denne liste over oplevelsesgaver, her kan du få en masse inspiration.

En storby i Europa

Europa kan byde på fantastiske storbyer, alt fra de gamle og historiske byer som prag og budapest, til de romantiske byer Paris, Venedig og Barcelona, til de mere moderne som London og Berlin. En storbyferie i europa kan samtidig gøres ganske billigt, så hvis du foretrækker at bruge pengene på selve festen og forkæle din gæster, så kan du stadig få en fed oplevelse i en af europas store og smukke byer til en god pris.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *