Få sundt hår med disse 3 tips

15. oktober 2018 SUNDHED & SKØNHED 0
Få sundt hår med disse 3 tips

Håret er en af de vigtigste ydre karakteristika ved en person, da man kan style det på et hav af forskellige måder, for at opnå helt unikke udtryk. Men det kan være svært at vedligeholde håret sundt og glansfuldt, så derfor vil vi give dig vores 3 bedste tips til, hvordan du kan opnå et sundt og glansfuldt hår.

Vitaminer til håret

Ligesom din krop også har brug for en varieret vitaminmængde, vil dit håret også vokse hurtigere og se mere friskt og sundt ud, hvis det får de rette vitaminer. De vigtigste vitaminer til håret er C-vitamin, B-vitamin, Biotin, E og D vitamin. Hvis du kæmper med spaltede spidser og knækket hår, som hæmmer dit hår i at vokse sig langt og sundt, kan du med fordel tjekke HairLust ud. De tilbyder vitaminer i form af vingummier, som er udviklet af nogle af de førende indenfor området. På den måde er du i hvert fald sikker på, at du ikke vil glemme at tage vitaminen 3 gange dagligt.

Undgå varme på dit hår

Noget af det der kan være aller mest ødelæggende for dit hår er varme, og derfor er det en meget god ide helt at undgå det, hvis du allerede nu kan se tegn på, at dit hår er begyndt at spalte.
Hvis du har svært ved at gå på arbejde om morgenen uden at glatte eller krølle håret, kan det være en god ide at eksperimentere med, hvordan du kan sætte dit hår anderledes, så du ikke nødvendigvis behøver at bruge varme på det. Et eksempel kunne være at sætte dit hår op i en høj hestehale eller en fletning. Hvis du synes dette look er for kedeligt, kan du altid pifte dit outfit op med nogle store øreringe og en sprudlende halskæde.

Skru ned for antal hårvaske

En tredje måde at få glansen og styrken tilbage i dit hår på er ved at skrue ned for antal ugentlige hårvaske. Det slider utrolig meget på håret hver eneste gang, du vasker det, og det kan være meget ødelæggende for dit hår. Frisøren anbefaler faktisk, at du kun vasker dit hår 1-2 gange om ugen, og den anbefaling er vi nok mange, der er skyldige i. Hvis du f.eks. træner rigtig meget, og derfor er nødt til at gå i bad noget oftere, er det en god ide ikke at rede dit hår hver gang. Sæt i stedet dit hår op i en knold dagen efter.

Med disse tips vil dit hår forhåbentligt efter et stykke tid gro hurtigere og se sundere og mere glansfuldt ud. Hvis ikke disse tips hjælper, er det en god ide at snakke med din frisør om problemet, da de er specialiseret indenfor vedligeholdelse af et sundt hår.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *