Pas på hinanden fra starten

16. oktober 2018 Sex og samliv 0
Pas på hinanden fra starten

I et helt nyt forhold er der det amoriner i luften og lysten kan være svær at styre. Men, for at passe godt på hinanden, så I kan nyde mange år sammen, er det vigtigt at være forsigtig, indtil I begge er sikre på ikke at kunne smitte hinanden.

Hvem siger, at sex med kondomer behøver at være kedeligt eller nedsætte følelsen? Tag det som en sjov oplevelse og få prøvet alle de forskellige slags af I kan nå mens I venter på ’all clear’ fra Hr. Doktor.

Let, sjov og diskret

I dag er der ikke længer grund til at stå med røde ører og mumle ned i disken, når der skal købes beskyttelse. Du kan få alt på nettet og kondomer er ingen undtagelse, snarere tvært imod.

Når du handler beskyttelse på nettet kan du sidde i fred og ro, mens du læser om de forskellige produkter og vælger dem du mener vil give jer mest nydelse.

På den anden side, hvorfor gøre det alene, når I kan gøre det sammen. Brug en aften på at sammensætte den perfekte godtepose af oplevelser I ellers ikke ville have fået og udnyt chancen for at prøve noget, der ellers ikke er på menuen

Shop efter kategori

Det er ingen hemmelighed, at der findes flere forskellige former, farver og smagsvarianter end de fleste af os kan forestille sig.

Derfor kan det være en god ide at beslutte jer for, hvad I umiddelbart mener kunne være godt for jer.

Tynde kondomer er altid en klassiker, fordi det er dem, der giver den mest autentiske følelse. Der er ikke noget, der forhindrer jer i at mærke hinanden og nyde på samme plan som uden beskyttelse, det handler bare om at tænke på sex med kondom som netop det. Sex med kondom – og så ikke sammenligne det med sex uden.

Sørg i stedet for at skabe skønne og frække oplevelser.

Shop efter størrelse

Det er altid en lidt penibel situation at skulle shoppe efter størrelse, for det er som regel kun nødvendigt, hvis han enten er større eller mindre end gennemsnittet og begge dele kan være ømtåleligt for ham at tale om.

Sidder du omvendt som mand og kigger alene, kan det være en stor hjælp.

Heldigvis er det sådan, at langt de fleste kondomer kommer i flere forskellige størrelser, så det eneste du skal gøre er at beslutte dig for, hvilke du gerne vil afprøve og bestille dem i den ønskede størrelse. Hellere bestille nogen, der passer end at må gå hjem med uforrettet sag, fordi de ikke passer.

Med eller uden smag

Der er en vis ærgerlighed ved latex og i de fleste tilfælde handler det om lugten og især smagen, hvis du ønsker at udføre sikker oralsex på din partner.

Er du sart i forhold til den let kemiske lugt og smag er det helt klart at anbefale, at I forsøger jer med et kondom med smag.

Ikke alene kan det fjerne latexsmagen, men det kan også give en helt anden og langt mere pirrende oplevelse for jer begge. Det er muligheden for at finde ud af, hvad I godt kan lide sammen – og hvem kan ikke lide smagen af jordbær?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *