Få gnisten tilbage

22. januar 2019 Sex og samliv 0
Få gnisten tilbage

Man er blevet ramt af Amors pil og vil derfor gøre sit ypperst for at forkæle sin kæreste. Eftersom man er blevet forelsket, tilbringer vi mere og mere tid med kæresten. Udover tiden som bliver brugt sammen, byder kærlighedens veje også på mange mærkedage og tider, som vi elsker at fejre med vores kæreste. Vi kan lide at forkæle hinanden og fejre de forskellige mærkedage vi har. De bliver typisk fejret med gaver eller rejser, som vi kan nyde sammen. Disse gaver bliver til minder og derfor betyder de så meget for os. Vi vil derfor altid bruge meget tid på, at finde de helt rigtige gaver og oplevelser.

I er lige blevet gift og på mange måder har vejen efter honeymoon fasen i jeres ægteskab mange positive tider end negative. I føler jer helt nyforelsket og I begynder at eksperimentere med følelserne på en god måde. I har bygget jeres tillid og skubbede den indre vagt væk. Udover jeres fantastiske handlinger, så er I begyndt at kunne få en kommunikation strategi som virker udover stepperne.

Men efter i kommet forbi honeymoon fasen, så begynder kedsomheden om at lære hinanden at kende. Det bliver ligeså kedeligt, som at se maling tørre. Okay, måske ikke så kedeligt. Men bare fordi jeres nyforelskelse ikke er så ny mere, betyder det ikke at jeres indre glød for hinanden er død. Det betyder bare i skal tilbage til tiden hvor i tog på eventyr og overraskkede hinanden med fine oplevelser og gaver.

Kom på rettet spor igen med en fin gave/oplevelse

Gnisten er ved gå ud og vi hverdagen er bare ikke ligeså sjov mere. Hvad gør man? Tag skridtet som den først og find tilbage til hvor I ville forkæle kæresten med en fin gave.

Men disse fine gaver kan også have sin pris. Hvordan finder man lige råd til disse tider? Man er lige blevet gift og været på bryllupsrejse, hvilket har kostet en formue. Det kan derfor være svært at finde pengene til en fin gave eller oplevelse. Hos MiniFinans kan du tage et SMS lån, hvor du kan låne fra 3.000 til 20.000 kroner og derved få lidt hjælp til at forkæle din sammenlever med en ekstra fin gave. Det behøver nødvendigvis ikke at være en gave, men en romantisk rejse sydpå. Der bliver ikke stillet nogle krav om hvad pengene skal bruges til.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *