Tre must haves i kvindens klædeskab

22. januar 2019 STIL & SHOPPING 0
Tre must haves i kvindens klædeskab

Der er altid nogle basics som alle kvinder burde eje, tøjgenstande som man altid skal have for “hvad nu hvis” og på samme tid nogle ting man bruger næsten hver dag.

Derfor har vi inde på siden samlet de 3 vigtigste must haves for alle kvinder,

Uret

Det første must som vi gennemgår til kvinder som obligatorisk minimum et ur, hertil kan man med fordel eje flere i smykkeskrinet.

Uret beskriver meget om en person, det er ud over et statussymbol for mange også en beskrivelse af ens personlighed.

Udvalget af ure til kvinder er meget bredt og derfor har du meget at vælge imellem. Når man skal beslutte sig for designet af sit ur, er der en del forskellige ting man kan blive nødt til at tage stilling til.

Man skal beslutte sig for om ens ur henholdsvis skal være guld, sølv, stål eller måske mangler man et træningsur i plastik. Hertil kommer størrelsen af uret, hvorvidt det skal være stort, småt eller en fin mellem ting. En væsentlig ting som måske er noget af det vigtigste når du skal vælge ur er urets rem.

Remmene kan udskiftes på de fleste ure, dertil er der et meget bredt udvalg af originale remme. En ny rem kan meget ofte virke som et helt nyt ur og kan på den måde bruges til flere sæt tøj.

Smykker har altid været en del af rigtig mange kvinders tøjstil, det har været et tegn på elegance og på samme måde har man uret som er blevet en del af det fast inventar hos mange kvinder.

Uret er så småt blevet et must i de fleste damers smykkeskrin, så vel som øreringene er del af det. På samme måde som smykkerne skal matche tøjet, er uret også et vigtigt tilbehør. Uret fuldender dit outfit.

Du kan finde det ur som passer lige til din person inde på Urkompagniet der har de et meget bredt udvalg af ure til kvinder.

Kjolen

Den fine eller de fine kjoler er også et must i alle kvinders klædeskab.

Kjolen er mest til de fine arrangementer eller de gode byture med pigerne. Der er nogle gange hvor selskabet man er til blot, er lidt mere formelt en et par basic jeans. Derfor er det altid godt at have i hvert fald en kjole i klædeskabet.

Det kan være til forældrenes sølvbryllup eller man skal til en barnedåb, så går det ikke at man ikke ser lidt fin ud.

Et stykke vinterovertøj

Et stykke vinterovertøj i form af en varm frakke eller jakke er også et must for alle kvinder.

Der er simpelthen så meget kulde året rundt i Danmark at man ikke klare sig uden, derfor er det essentielt at have i garderoben.

Men på samme tid skal man også finde et stykke vintertøj der er flot, en jakke skal man bruge mange dage om ugen og igennem hele vinterperioden. Det er trods alt det første folk ser når de ser dig, så hvis den ikke ser pæn ud.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *