4 Ting du kan gøre for at gøre din hund glad

18. januar 2019 Uncategorized 0
4 Ting du kan gøre for at gøre din hund glad

Hunden er menneskets bedste ven. Det er derfor vigtigt at du behandler den sådan. Vi vil i denne artikel komme lidt ind på hvad du præcist kan gøre for at din hund bliver glad.

Vis din hund at du elsker den

Vis din hund at du elsker den ved at f.eks. læne dig op ad den. Hunde kan ikke lide at du krammer dem, men de kan godt lide at læne sig op ad deres yndlingspersoner. Har du ikke prøvet at din hund pludselig står og nusser op ad dig, så du nogle gange nærmest er ved at falde over den? Det er fordi den viser at den godt kan lide dig.

Lad hunden sove hos dig. Spørgsmålet om at lade hunden sove i sengen, deler vandene og mange er uenige på dette punkt. Men de fleste undersøgelser viser, at hunde har det bedst ved at sove sammen, helt tæt på ”flokken”. En hund sover dog også fint nok i sin kurv, men den vil selvfølgelig helst op og putte med dig.

Beløn din hund med en tur i skoven

Forkæl hunden med at gå en lang tur med den. De fleste hunde elsker at komme ud i naturen og gå en lang tur. Her er det vigtigt at du undersøger lige præcis hvor meget motion din hunderace har brug for. Det kan være meget forskelligt hvor meget motion din hund behøver, eller gider. Der er en kæmpe forskel på f.eks. en Fransk Bulldog eller en Slædehund.

De hunderacer som udseendemæssigt ligner ulve mest, er også de hunde som oftest skal have mest motion.

God motion, kan både være en lang tur i skoven, en tur over forbi det nærmeste grønne område hvor i kan kaste lidt bold eller måske en tur på stranden. Der er uendelige muligheder for hvad dig og din hund kan lave.

Hvilken kostplan har du for din hund?

Vidste du, at hunde ikke kan tåle nødder, chokolade, løg eller koffein? Det er der i hvert fald mange som ikke ved, hvilket kan resultere i at din hund kan blive meget syg. Derfor er det vigtig at du undersøger hvad din hund må spise og hvad den ikke må spise.

Hvor meget mad har din hund egentlig behov for og hvilen slags foder skal du købe? Det og meget andet information om både hunde og katte, kan du blive meget klogere på hos gilpa.dk.

Giv din hund en massage

Massage har være anvendt hos mennesker i årtusinder. Men det er altså ikke kun mennesker som har godt af massage. Massage til din hund, kan virkelig være godt for den.

En massage hjælpe blandt andet din hund med at få musklerne til at slappe af, det kan forebygge skader, affaldsstoffer udrenses og meget mere.

Forhåbentlig kan du bruge nogle af alle disse tips til at gøre dit og din hunds forhold endnu bedre.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *