Få gnisten igen – Begynd at strikke sammen!

Få gnisten igen – Begynd at strikke sammen!

strikke sammen i forholdDet lyder ikke særlig sexet vel? At strikke sammen med kæresten? Typisk tænker man på en bedstemor, som sidder foran kaminen og strikker til børnebørnene. Men sådan er det slet ikke mere! Rigtig mange danske par er begyndt at strikke sammen, og det er der flere årsager til. Blandt andet fordi det er hyggeligt. TV’et er slukket, og der spiller musik i baggrunden. Ægte kvalitetstid 🙂

Hvis I ikke har prøvet det endnu, så anbefaler Drømmekæresten det. Vi har derfor skrevet denne korte guide til, hvordan I eller du selv kommer igang med at strikke.

1. Køb garn og pinde

Det er ingen hemmelighed, at før du kan komme igang med at strikke, så skal du ud og investere i et noget garn og et par pinde. Vi anbefaler Kukuk.dk, som er en forholdsvis stor dansk webshop med billige priser. Vi har selv lavet et par testkøb, og det gik som smurt. Dagen efter modtog vi pakken, pænt pakket ind.

Til at starte med skal du finde en strikkepind i størrelsen 4-6 mm. Hvis det skulle ske, at tykkelsen på strikkepinden er for lille, vil det tage ekstra lang tid at se resultaterne. Hvis det skulle ske, at tykkelsen på pinden er for stor, bliver du træt af det i længden, da selve strikningen bliver klodset-agtig.

Men hvad med garn?

Her er det en smagssag, og det er op til dig hvad du finder lækkert at arbejde med. Garn koster ikke forfærdelig meget, og derfor kan du roligt bestille lidt af hvert hjem. Uld er rigtig populært hos danskerne, da det er en smule elastisk.

2. Video: Slå masker op

Før I begge to kan komme igang med at stikke, skal I kunne slå masker op. Se denne video:

3. Strik ret og vrang

Efter I begge to har lært at slå masker op, er næste skridt at strikke ret og vrang. Rigtig mange øvede siger, at ret er den nemmeste maske at strikke, hvorfor det ikke vil være en dårlig ide at starte ud her.

4. Tag ind og ud – Luk masker af

Slutteligt skal du/I lære at tage masker ind og ud samt lukke maskerne af.

lukke af

 

Flere kilder til strikke og kærlighed

http://farmorfabrikken.dk/

http://kitcouture.dk/kit-school/


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *