Derfor skal du og din kæreste spise fiskeolie

03. september 2015 Mad og drikke 0
Derfor skal du og din kæreste spise fiskeolie

Et langt og sundt liv er det bedste for jer begge to. Derfor er det en god ide at spise sundt, motionere og arbejde efter at have et godt og langt liv. Vi har talt med Frederik Hald Jensen, som er ekspert hos www.doc24.dk og bedt hamom at give os en af de vigtigste tilskud til kosten, som man kan købe på pille eller drikkeform. Frederiks svar var ganske enkelt: fiskeolie.

Vi har derfor lavet en lyn guide til fiskeolie. Læs den og kom igang!

Hvilken fiskeolie er bedst?

Der findes mange forskellige mærker fiskeolie på markedet. Hvilket mærke du skal vælge, afhænger helt af dine præferencer mht. form, pris og smag. Skal du være sikker på at få den bedste kvalitet fiskeolie, skal du dog også se nærmere på, hvilke fiskearter, fiskeolien er udvundet af, hvordan den er raffineret og hvor ren og frisk den er.

fiskeolie bedst

Det fremgår dels af varedeklarationen og dels af hvilke certificeringer den har og hvilke testlaboratorier, der har kvalitetskontrolleret fiskeolien. Jo flere miljø- og produktionscertificeringer fiskeolien har og jo strengere kvalitetskontrol, den har været underlagt, jo bedre er fiskeolien.

For at gøre det nemmere for dig at vælge, har vi selv testet en række fiskeolier. Du kan læse vores test af fiskeolie her, hvor du også kan læse mere om, hvad du skal se efter, når du vælger fiskeolie.

Hvilke bivirkninger har fiskeolie?

Som du kan se af ovenstående, har fiskeolie rigtig mange gavnlige virkninger. Men der findes også nogle få og ikke særlige alvorlige bivirkninger ved fiskeolie. Det drejer sig især om fiskeopstød, løs afføring og problemer med fiskeoliens blodfortyndende og kolesterolnedsættende virkning sammen med visse lægemidler.

Læs mere om fiskeolie

Vil du vide mere om fiskeolie, har vi samlet en stor mængde artikler om det her. Så uanset om du overvejer at begynde at tage fiskeolie eller har taget fiskeolie i mange år allerede, kan du finde viden, inspiration og nye ideer til, hvordan du får mest muligt ud af det daglige kosttilskud fiskeolie.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *