Et forhold kan vare evigt

Et forhold kan vare evigt

Læs med her, og få fem tips til, hvordan dit forhold kan vare evigt.

Vi frem for jeg

Et vedvarende forhold er et forhold som omtales vi. Når du omtaler både dig og din kæreste, omtal da i vi-form fremfor jeg-form. Dette forener jeres kærlighed rent verbalt og udstråler at i er én enhed, som accepterer og udstråler en forening af to mennesker frem for to individer, som blot er kærester.

Kend til hinandens vaner og rutiner
Det ideelle kærestepar er, hvor to mennesker tager højde for hinandens daglige vaner og rutiner. Desuden skal i hver især være villige til at gå på kompromis, for at få en samlet hverdag op at køre, hvor der både er plads til egne samt fælles rutiner.

Ræk ud
At kunne række ud efter både kærlighed og hjælp er essentielt for, at et forhold til vare evigt. Herunder ved din partner da ikke om du har brug for det ene eller andet, og det er derfor vigtigt at du tør række ud efter begge, når du da har brug for det.

Diskutér konstruktivt
Som par er det vigtigt at lære at kunne diskutere konstruktivt. Dette vil gavne både jer selv og jeres forhold på længere sigt, da erfaringen ikke kun kan bruges videre i pågældende forhold, men rent faktisk kan benyttes i alle aspekter af hverdagen.

Lær af jeres fejl
For at få et livslangt parforhold er det vigtigt at kunne lære af sine fejl – både som individ og som par. Når i diskuterer ellers skændes, lær da af jeres fælles fejl, og benyt denne læring konstruktivt, sådan at i ikke begår samme fejl endnu en gang.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *