Er han den rigtige for dig?

Er han den rigtige for dig?

Jasmin Tan, skribent for et amerikansk magasin, har sammensat 21 punkter som tilsammen skulle udgøre opskriften på den ideelle og perfekte kæreste. Læs med her, og lav testen på din kæreste derhjemme.

1. Han er din største fan
Han glæder sig på dine vegne ligeså meget som på sine egne, og ikke en snært af jalousi er at finde, hvis du får en bedre karakter end han selv.

2. Når du taber, er du alligevel en vinder
Selv når du taber, vil du altid være en vinder i din kærestes øjne. Han vil være den perfekte til at sige, at ’hvis du taber i spil, har du held i kærlighed’.

3. Han skriver regelmæssigt til dig
Det kan være alt mellem himmel og jord, men han glemmer i hvert fald aldrig at skrive til dig.

4. Han er din personlige læge
Han kender fuldt ud til dit helbred og manglen på samme, når dette da afviger fra dit normale jeg. Derudover ved han altid hvad du har brug for og vil desuden gøre alt hvad der står i hans mag, for at skaffe dette.

5. Han hader når du græder
Ganske enkelte: han kan ikke lide at se dig græde, og når dette er tilfældet, bliver han da selv også ulykkelig og ked af det.

6. Han er din helt
Din kæreste fungerer som din egen superhelt, og er altid den første på pletten, hvis andre mennesker vil skade dig eller gøre dig fortræd.

7. Han forstår din stress
Han kender alt til dine stressmomenter, og brokker sig ikke over dem, når de en sjælden gang opstår. Derimod vil han gøre alt hvad der står i hans magt for at hjælpe dig så godt som overhovedet muligt.

8. Han er din inspiration
Er du totalt idéforladt, og ved ikke hvordan du kommer videre, skal du blot tænke på ham, og snart kører alt på skinner endnu en gang.

9. Han er din solide support
Når du har det skidt, fungerer din kæreste som en solid mur at støtte sig op ad. Herunder fungerer han også som din helt personlige support-linje og kan hjælpe dig ud af selv den værste knibe.

10. Religion kommer ikke imellem jer
Emnet om religion kan sagtens give anledning til diskussioner, men ikke desto mindre kommer dette emne aldrig imellem jer.

11. Du er hans eneste ene
Jalousi kan helt naturligt være en del af et forhold. Men ikke desto mindre er ikke begge overbeviste om, at i er perfekte for hinanden.

12. Han elsker dig – og siger det ofte
Han bliver aldrig træt af at fortælle dig, hvor højt han elsker dig – og ville sige det hele tiden, hvis han kunne.

13. Han viser, at han elsker dig
Han er i stand til at yde hvad end der skal til, for at vise hele verden, hvor højt han elsker dig.

14. Du elsker at give ham gaver
Det skal ikke være en pligt at yde hinanden en kærlig gestus eller at give hinanden gaver. Du nyder derimod også at forkæle ham, fordi du ved, at han sætter stor pris på det, og på dig ikke mindst.

15. Han får dig til at føle dig smuk
Ros, ros og mere ros. Det kan næsten blive for meget – men han elsker at fortælle dig, hvor godt du ser ud og hvor lækker du er i din nye kjole. Og du elsker at få det at vide.

16. Du føler dig hundrede procent tryg
Blot hans tilstedeværelse i et rum, kan få dig til at føle dig tryg selv i de mærkeligste situationer.

17. I kan tilgive
Alle parforhold indeholder diskussioner og enkelte skænderier, og det ved i. Men i er også gode til at tilgive hinanden, og er i endeligt irriterede på hinanden, går dette da også hurtigt over igen.

18. Du er en del af hans fremtid
Du bliver involveret i hans fremtidsplaner, og det samme gør han i dine.

19. Han vil giftes med dig
Han tror på en fremtid og sætningen ’(…) til døden jer skiller’ sammen med dig. Læs mere om, hvordan jeres kærlighed kan være evigt her.

20. Han gør dig til et bedre menneske
Han prøver ikke på at ændre dig, men får dog alligevel altid det bedste frem i dig

21. Han får dig til at elske sig
Han skal ikke gøre det helt store for det – og helt uden at anstrenge sig, får han dig til at elske sig mere og mere for hver dag der går.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *