Sådan er du en god kæreste med børn

Sådan er du en god kæreste med børn

Det kan være svært nok at være en god kæreste i perioder, hvor vi har lidt travlt, og det bliver ikke lettere, hvis du smider nogle børn oven i hatten. Her vil vi give nogle råd til, hvordan du balancerer at være en god kæreste og have børn. Det er alt fra at vælge børnetøj fra Joha til at lave en god romantisk middag.

Glem aldrig din kæreste

Det vigtigste råd, som vi kan give dig, hvis du vil være en god kæreste med børn, er, at du aldrig må glemme din kæreste. Du tænker måske, at det gør du heller ikke, men vi har tit en tendens til at have 100 procent fokus på vores børn. Derfor glemmer vi tit vores partner i det hele.

Det starter med helt små ting som, at du dropper alt, du har i hænderne, når dit barn kommer ind i rummet. Det er dræbende for et forhold, hvis I altid lader børn styrer jeres samtaler. Børn dør ikke af, at de skal vente på at sige noget.

Hvis der sker noget alvorligt, skal de selvfølgelig have lov at sige det, men det er en balance, som du sagtens kan lære dine børn uden at lade dem styre samtlige samtaler.

Vis du tænker på børnene

Det her råd har vi før snakket om her på siden, og det henvender sig mest til mænd. Mænd elsker deres børn, men de kan have en tendens til at mene, at det er noget pjat at købe pænt tøj til dem. Du gør din partner glad, hvis du køber noget flot børnetøj fra Joha til dit barn.

Derfor er det vigtigt, at du hele tiden gør det, så din partner kan se, at du også gør op i, hvordan jeres børn ser ud. Du skal ikke engang gøre andet end at gå ind på denne webshop.

Så det har aldrig været lettere at vælge flot børnetøj fra Joha til sit barn.

Glem ikke kærestedage

Selvfølgelig skal du være sammen med dine børn, da det er hele grunden til, at du har valgt at få dem. Men samtidig er det vigtigt, at din partner og du har tid til hinanden.

Derfor er det en god idé, hvis du nogen gange lader dine børn blive passet af andre, så du kan have en god og dejlig kæresteweekend med din partner.

Hvis I aldrig har alenetid med hinanden, så ender hele jeres liv med kun at handle om børn, og så er der ikke meget sjovt ved jeres forhold. For det nytter ikke noget, hvis I definerer hele jeres forhold ud fra jeres børn, for så risikerer I, at gnisten mellem jer forsvinder.

Følg disse råd og så bliver I drømmekærester.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.