Er der noget i det, eller er det bare sjov og ballade?‏

11. november 2012 Brevkassen 0
Er der noget i det, eller er det bare sjov og ballade?‏

kan han lide mig brevkasse

Kære Drømmekæresten

Jeg henvender mig til dig, i håb om at du kan give mig et svar.. Eller bare hjælpe mig.

Her for en uge siden, mødte jeg den sødeste fyr. Vi har vært i byen sammen nogle gange siden, sammen med andre af vores fælles venner.

I starten, var jeg meget genert og turde ikke rigtig snakke med ham. Men, det er blevet bedre og vi har snakket sammen nogle gange nu. Jeg har dog lagt mærke til at han kigger på mig i snu, når han tror jeg ikke ligge mærke til det. Men, jeg har taget ham i det tit, hvor jeg har kigget på ham også, hvor han tit har kigget hurtigt væk igen og andre gange smiler han sødt til mig.

Nå, så her i fredags var vi så i byen igen. Vi snakkede mere sammen der end vi plejer, og vi begyndte at stå udenfor og snakke alene, om nogle problemer der var opstået den aften/nat. Han begyndte så at holde om mig, og holde mig i hånden.

Efter det så kommer min veninde så, og siger at vi skal ned til hendes kæreste. Jeg siger så til ham den søde dreng jeg står med, at han skal gå med. Det gør han så, også når vi kommer derned.. Så står vi dernede og holder om hinanden, fletter fingre, og laver lidt sjov med hinanden og snakker. Så kysser han mig så, og vi kysser og snaver lidt. Hvor jeg så til sidst siger han skal gå hjem, fordi han skal op på arbejde dagen efter.

Da han så går hjem, skriver han hans nummer til mig på facebook, og jeg skriver til ham på mobilen. Også, skriver vi lidt frem og tilbage til han så går i seng og sover. Jeg har ikke hørt fra ham siden, og han har ikke svaret mig den ene gang jeg har skrevet til ham efter det hele.

Men, nu skal min veninde og jeg vidst i byen i aften. Der skal han og nogle af hans venner vidst med. Så må jeg lige se hvad der sker.

Men, jeg vil bare gerne vide, om du tror han ligger noget i det eller om det hele bare er sjov og ballade? Jeg vil meget gerne høre din mening.

Tak for din tid og 1OOO tak for hjælpen.

Hilsen den forvirrede

[hr]

Svar på spørgsmål

Kære forvirrede

Jeg forstår udmærket dit dilemma, og jeg er helt sikker på at vi alle har prøvet at stå i din situation på et eller andet tidspunkt i vores liv.

Det er rigtig svært for mig, at tyde drengens handlinger og hensigter, eftersom du ikke kender ham SÅ godt igen.

han kan lide mig

Men hvad ved vi egentlig?

  • Drengen tog din hånd
  • Drengen fulgte med dig og dine venner videre
  • Drengen kyssede dig
  • Drengen kontaktede DIG på Facebook efterfølgende

Hvad forvirrer os ved denne historie?

  • Drengen har ikke svaret på din seneste besked på mobilen

Hmm. Nu skrev du godt nok at I alle sammen var i byen igår lørdag, og at du måske ville møde ham der. Du må meget gerne smide en kommentar i bunden på denne side, om hvordan det gik 🙂

Men tilbage til forvirringen.

I forhold til de ovenstående ting, som drengen rent faktisk gjorde, så virker det som om han godt kan lide dig. En tommelfingerregel går på, at når man er i byen og man gerne vil score, så holder man IKKE i hånd.

Det er jo noget kærester gør 🙂

Der er en rigtig god chance for, at det du oplever lige nu er, SPILLET. Yes det spil som alle dyrker, når de møder nye mennesker de kan lide.

Mennesker er indstillet på den måde, at det de ikke kan få fat på, det kan de godt lide! Drengen spiller garanteret kostbar, og derfor undlod han at svare på din sidste sms. Måske fordi han vidste, at der var en chance for at møde dig i byen igen?

Hvad med at du tager mod, og spørger drengen om han vil med ud og gå en tur, få en drink, i biffen eller noget helt andet. Der kan du få lidt mere “data” og føling for hvad han måske selv vil.

Hvis du på det tidspunkt stadig er forvirret, så er der ikke andet for end at spørge ham direkte om han er interesseret i at ses noget oftere og fast.

OPMÆRKSOM – når det så er sagt, så kan det alligevel godt være at drengen kun var ude på at score.

Pas på dig selv og dine følelser.

Har du mere input, er du velkommen til at smide det som kommentar.

Med venlig hilsen

Drømmekæresten 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *