En utraditionel gave til kæresten

30. oktober 2018 Gaver 0
En utraditionel gave til kæresten
Det kan jo ofte være rigtig svært at finde på en gave til sin kæreste, og måske især en som vedkommende slet ikke har tænkt på – altså hvor du helt af dig selv har fundet på noget rigtig spændende og uventet.

Her kommer så et forslag – du kan købe farvede kontaktlinser uden styrke  til din kæreste.
 
Det er nok ikke lige en gave, som der står særlig ofte på en ønskeseddel, men det er en ret billig gave – koster fra kr. 179 til kr. 219 + væske og etui, som koster kr. 80.
 
Disse kontaktlinser er af høj kvalitet og kan bruges hver dag i 3 til 6 måneder, så pris pr. dag er jo forsvindende lille, og det er jo så også en gave, som er synlig for alle kærestens venner og veninder – kæresten vil få et helt nyt look både til hverdag og til fest.
 
Din kæreste kan med de farvede kontaktlinser få øjnene til at blive i både grønne, brune, grå og blålige nuancer – typisk vælger personer med mørkere øjne de blålige og grønlige kontaktlinser – mens de personer, som har mere lyse øjne vælger de brune eller eventuelt de sorte nuancer – lidt lige som lyshårede piger farver håret mørkt og mørkhårede piger farver håret lyst eller måske endda blondt – lidt det samme gælder for farvede kontaktlinser.
 
Nu tænker du måske er det ikke farligt at give min kæreste kontaktlinser, men nej – kontaktlinser har været på markedet i så mange år, at stort set alle mennesker kan bruge dem uden risiko – og det er heller ikke nødvendigt at gå til en øjenlæge, hvilket jo også viser, at risikoen er stort set lig nul. Din kæreste skal bare være omhyggelig med hygiejnen, og huske at bruge kvalitets linsevædske og et etui, som skal skylles hver gang, at det har været i brug – gør din kæreste det, så opstår der ingen problemer.
 
Du skal heller ikke tænke på størrelsen eller krumning eller lignende, da kontaktlinserne er bløde og følger øjets krumning – og alle kontaktlinser – uanset producent – har stort set samme størrelse mm – det er lidt ligesom med en dvd / cd – de er også alle lavet ens.
 
Held og lykke med din usædvanlige gave til kæresten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *