Find kærligheden i udlandet…

30. oktober 2018 De 100 kærestetips 0
Find kærligheden i udlandet…
Rigtig mange har forsøgt at finde kærligheden i Danmark men uden held, og især mange mænd vælger derfor at søge udenfor Danmarks grænser. 

Kærlighed i Thailand og Filippinerne

Et af de mest populære steder er Thailand – og hvorfor nu lige det? ja, dels har rigtig mange været turister i landet og faldet for de altid smilende og meget serviceorienterede thailændere og dels er der en flot natur og det er relativt nemt at komme til Thailand via mange flyforbindelser og ofte til rigtig billige penge. Du kan eksempelvis nu finde billetter til 3.500 til 4.000 kroner.
 
Et andet rigtig populært land er Filippinerne, som jævnfør Danmarks statistik ligger nummer 2 efter Thailand. En af årsagerne til, at mange mænd vælger Filippinske kvinder er nok, at der gennem årene har været rigtig mange piger fra Filippinerne her som au pair og nogle er blevet gift, og har så skabt kontakt til andre kvinder i Filippinerne, som så den vej igennem har fundet danske mænd.

Internationale dating sites 

En anden årsag er til denne udvikling er jo, at med Internettet kan du dels bruge internationale dating sites, men du kan også med Skype, messenger og flere andre online løsninger have kontakt med en potentiel kæreste på den anden side af jorden stort set gratis.
 
Det er selvfølgelig ikke uden problemer at finde en kæreste så langt væk, og der findes selvfølgelig også en masse useriøse dating sites, som prøver at snyde dig – typisk sites med ufattelig mange flotte kvinder – kan det mon passe, at alle er så smukke? nej – snyderiet består i, at du skal betale pr. kontakt, og at datingsiden så prøver at få dig til at holde kontakten (eksempelvis mange mails med et beløb pr. mail) så længe som muligt. Du skal derfor vælge nogle sider med alle typer af kvinder, og hvor du mod at betale et fast månedligt beløb kan kontakte, så mange du vil, og så meget som du vil.
 
Jeg har lavet en blog https://citizen21.dk, hvor jeg fortæller mere om, hvad du skal være opmærksom på – for det behøves nemlig ikke kun at være dating siden, som er til snyderi, det kan selvfølgelig også være en kvinde fra et fattigt land, som kun er ude efter dine penge. 
 
Jeg har også på bloggen en række tips til, hvordan du kan undgå at ryge i kløerne på sådan en kvinde, og dermed blive ked af det og desuden en del penge fattigere – men gør du det rigtigt, blandt andet ved at følge mine råd på bloggen, så har du en masse muligheder for at finde kærligheden i udlandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *