En guide til hvordan du kan tabe dig

En guide til hvordan du kan tabe dig

Ofte lægger man mærke til problemerne alt for sent, og det kan derfor være svært at finde motivationen til at gøre noget ved problemet. Desuden kan det være tidskrævende at få smidt de ekstra kilo. I denne artikel kommer vi med råd, der hjælper dig med at tabe dig.

Du behøver ikke at ændre for meget på dine vaner

Det kan være svært at finde motivationen til at tabe sig. Tag derfor små skridt i stedet for, så du ikke ender med at lave alt for meget om på dine vaner. Mennesker er vanedyr, og derfor kan man føle sig utilpas, hvis man ændrer sin dagligdag for meget.

Hvordan taber man sig egentlig?

Man taber sig når ens kaloriebalance er mindre end hvad kroppen kræver. Hvis du optager færre kalorier end din forbrænding fjerner, taber du dig. Men så simpelt er det heller ikke, da færre kalorier kan ændre dit stofskifte, appetit og madvaner.

Light produkter er vejen frem

Du har sikker hørt det før, men light produkter er et sundere alternativ. Der er mange skrøner om hvor vidt light produkter virker, men i sidste ende skal det prøves selv. Light produkter koster stort set det samme, så økonomisk set koster det dig ikke mere at skifte til et produkt med et mindre sukker indhold.

Undgå lyst brød

Prøv at erstatte dine lyse morgenboller, med nogle grovere af slagsen. Kalorie indholdet er meget lavere og de er også sundere for din krop, og kan hjælpe med at sætte forbrændingen op. Det er også muligt at lave pizzaer med grov bund, og samme gælder burger boller.

En håndfuld grøntsager gavner

Det kan være svært at spise grøntsager til sin mad, da tv-programmerne ofte anbefaler flere grøntsager end man kan spise. Derfor anbefaler vi at du bruger en håndfuld grøntsager som hovedregel til din aftensmad.

Et godt tip, er at blanchere dine grøntsager, så de stadig er spørge og lækre. Du skal blot dyppe dem i det kogende vand i 30 sekunder, og efterfølgende skal de dyppes i koldt vand.

Det er bedre at gå en tur i stedet for ikke at løbe en tur

Den største motivations dræber kan klart være motionen. Ikke alle mennesker har tid, eller lysten til at bruge deres sidste energi på at løbe. Vi anbefaler derfor at man går en tur, og får strækket sine ben. Eventuelt kan man tage hunden med, og slå to fluer med et smæk.

Vores bedste råd

Vores bedste råd til dig, er at kontakte en professionel kostvejleder, som kan hjælpe dig optimalt. Det kan være svært at ændre adfærd, og motivationen kan også være relativ lav. Du kan få professionel hjælp hos trustfitness.dk.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *