3 gode gaveideer i dansk design

02. juli 2018 Gaver 0
3 gode gaveideer i dansk design

3 gode gaveidéer i dansk design til din kæreste

Det kan være svært altid at finde på noget, især hvis kærestens ønskeseddel er gabende tom eller kun indeholder ‘kedelige’ gaver.

Det er blevet ‘in’ at købe lokalt, købe dansk og købe noget, som har en historie, så hvis du gerne vil give din kæreste noget, der er lidt mere specielt, så kig med, når du får 3 gode gaveidéer i dansk design.

Udover at det er nogle fede gaveidéer, så gør det jo heller ikke noget, at du støtter de danske iværksættere fremfor de udenlandske, vel’?

Dansk designede herreringe

Et af de virkelig hotte produkter for tiden er herreringe – og gerne nogle i store størrelser. Nordjyske Northern Legacy laver nogle rigtig fede herreringe – både guldbelagte og i stål. Oprindeligt lavede de ure, men de er gået accessory-vejen og er nu ved at være ret kendte inden for ringe og kæder – primært til mænd.

Du kan både få enkle ringe med prægning – samt ringe med forskellige typer sten, og der er nu noget macho-agtigt og en anelse ‘viking’ over det at gå med ring som mand.

uhmmbox – en supersmart box til mad

Tre piger kom på idéen med at lave en superfin box til mad – inspireret af den traditionelle, vietnamesiske måde at servere mad på – nemlig på et palmeblad.

De har fået fremstillet en boks, som kan klappes helt ud til en tynd flade og dermed let vaskes af i hånden eller opvasker. Samtidig kan boxen også foldes og lukkes med en elastik, så du kan bruge den til fx madkasse, opbevaring af madrester eller til at servere fx rissalat i.

Boxen er meget autentisk og miljøvenlig i sit design, og så kan den både gå i mikroovnen og i fryseren.

Dansk designede ure

Ligesom med ringene, så er dansk designede ure blevet rigtig populære. Der findes faktisk over 30 danske urmærker – og langt de fleste er små, passionerede designere og iværksættere, der forfølger deres drøm og leverer lækkert design og god kvalitet.

authentic.dk er en webshop, der har specialiseret sig i danske urmærker, som ellers kan være svære at finde andre steder, og her kan du både finde mærker som fx Vejrhøj, der leverer helt unikke ure i en kombination af træ og stål, Tycho Brahe Watches, der er blevet et kæmpe hit med deres vintage ure samt Larsen Watches, der som et af de meget få mærker i Danmark selv producerer urene på deres fabrik i Svendborg.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *