Den perfekte første date – vores bedste tips

02. juli 2018 Brevkassen 0
Den perfekte første date – vores bedste tips

Det kan være et mareridt at finde ud af, hvor man skal tage på første date, da modparten ofte har store forventninger. en god date skaber en dejlig atmosfære, med gode dialoger, så den akavede stilhed er borte. I denne artikel kommer vi med råd til nogle gode første dates, som vil have en positiv virkning hos modparten.

Vigtige faktorer

Det handler om at være kreativ hvad angår første daten, da man skal skille fårene fra bukkene. Men det kan også være svært da man ikke rigtig kender hinanden, men det skal du bruge som en fordel. Ved at stable en anderledes date op på benene, vil modparten få et positiv syn på daten, da du har lagt tid og kræfter i den.

5 dates som kan gøre daten sjovere og mere succesfuld

Inden vi afslører 10 potentielle dates, som kan give din første date et positivt twist, er det vigtigt at nævne at du skal have en smugle kendskab til modparten. Husk på at det skal være en oplevelse, og derfor bør det være noget modparten har interesse i.

Vinsmagning og Ølbryggeri

Alkohol kan hjælpe med at løsne op for snakketøjet, og i kan derfor roligt hygge jer uden den akavede stilhed som kan opstå. Ved at tage på en vinsmagning eller et ølbryggeri, vil i befinder i jer i hyggelige omgivelser, hvor man både kan opleve noget eventyrligt og snakke sammen i rolige omgivelser. Vær opmærksom på at det kan være en god ide at holde lidt igen med alkoholen, så man ikke bliver for fuld, og stiller sig selv i dårligt lys.

Den traditionelle tivolitur

En romantisk tur i tivoli, kan også gøre underværker. Det koster ikke meget at komme ind i det fantastiske miljø, hvor der både er atmosfærisk lækkert, og gode spisemuligheder.

Den klassiske lørdags brunch

Denne date er en god mulighed for at starte tidligt, og vurdere om kemien er der. Hvis kemien er god, har man mulighed for at fortsætte daten.

Lav mad sammen

Denne form for date anbefaler vi til folk som bor alene. Det kan være akavet at forældrene blander sig, specielt når man ikke selv kender modparten specielt godt endnu.

Ydermere har du mulighed for at vise dine skills i et køkken, hvilket som regel giver gode plus points hos modparten.

Netflix daten

Det er blevet populært at date samtidig med at man ser en film. Denne form for date er rimelig aggressiv og skal gen overvejes ifølge vores erfaring. Daten mangler kreativitet, og der kan hurtigt opstå akavede situationer med stilhed.

Dog er denne date værd at nævne, da du har rig mulighed for at hægte den på en af de andre dates. I og med i har været ude, kender i allerede hinanden tildeles godt, og måske ønsker i lidt fred til at nusse med hinanden.

Den perfekte gave

Det kan være svært at finde en gave som falder i god jord hor din flirt eller kæreste. Man skal huske på at en alt for dyr gave kræver flere dyre gaver i fremtiden, hvor billige gaver, kan indikere at man er nærig. Du har derfor rig mulighed for at finde gaveideer til kæresten, som falder i god jord.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *