Den perfekte gave til kæresten

25. juni 2018 Brevkassen 0
Den perfekte gave til kæresten

Hvad gør man, når man lige har mødt en ny kæreste, og man er smaskforelsket? Man vil SÅ gerne gøre et godt indtryk på hende, og få hende til at føle sig værdsat og smigret. Ens tanker buldrer derudaf, for hvordan kan man bedst muligt imponere og vinde hendes tillid? Hvordan gør man hende glad og endnu mere interesseret i en som kæreste?…

Gaven til en ny kæreste

…Man finder den helt rigtige gave til hende! Men hvordan? Man kender hende jo ikke godt nok endnu til at vide, hvad hun sætter pris på. Derfor kan det være svært at finde den helt rigtige gave til en ny kæreste, da man er bange for at skuffe med en gave, som måske ikke lige rammer plet.
Når hun taler om interesser, er det en god idé at lytte ekstra godt efter. Her kan man muligvis gennemskue, hvilken gave hun ville få glæde af. Man kan med fordel spørge lidt forsigtigt ind til, hvad hun mangler i forhold til sine interesser, uden at afsløre, at man prøver at finde en gave til hende.

Kig efter hendes stil

Man vil jo gerne ramme plet første gang, da det betyder meget for begge partner i den nyforelskede fase. Hvis kæresten ikke lige er til at ”lokke nogle ønsker ud af”, så læg mærke til hvad hun har på af tøj, smykker, sko osv. Man kan muligvis aflæse hendes smag og derudfra finde noget, der matcher hendes personlige stil. Måske har hun talt om en ny lækker taske, hun har spottet i byen? Kvinder har oftest flere tasker, der matcher lige præcis det tøj og skovalg de vælger en given dag.

Smykker

Man kunne for eksempel også købe et par øreringe i samme stil, som dem hun går med. De fleste kvinder elsker smykker, og har på lige fod med taskerne, gerne flere forskellige smykker de kan benytte i forhold til forskellige outfits. Om hun er til guld eller sølv, halskæder, armbånd, ringe eller øreringe, kan man helt sikkert finde noget, der falder i enhver smag.

Desuden holder smykker hele livet, hvilket tøj sjældent gør. Derfor vil et smykke, som gemmes hele livet relatere til en god oplevelse, som for eksempel den første forelskelse, en særlig kæreste osv. Og hvis man forbliver sammen, og senere bliver forlovet, gift og får børn, så kan man være helt sikker på, at dette smykke vil være at finde i hendes smykkeskrin, da de er forbundet med store følelser.

Hvis du stadig er i tvivl og savner inspiration, så tag eventuelt et kig i denne webshop (dansk webshop – men sproget er engelsk). Den byder på smykker, skjorter og kunstmalerier – alt fra Danmark. De øvrige varer, som benævnes ”Foreign”: www.maso-shop.com – Held og lykke og god gavejagt!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *