4 gode fødselsdagsgaver til kæresten

25. juni 2018 Gaver 0
4 gode fødselsdagsgaver til kæresten

Det der med at komme på gode idéer til en fødselsdagsgave til kæresten kan være svært. Især hvis man har en kæreste, der ikke ønsker sig noget og som køber hvad han/hun kunne tænke sig. Det betyder at du må til at være lidt kreativ i forhold til gaver – og det kan virkelig være svært. En god idé er at skrive sig bag øret hvad din kæreste snakker meget om.

 

Måske er det en lækker gasgrill han snakker om hver gang der er godt vejr. Eller måske er det den der lækre taske hun har set nede i byen, som alle går med.

 

Uanset om du skal købe fødselsdagsgaver til din kvindelige eller mandelige kæreste kommer der her 2 gode idéer til hver.

Til ham der synes han har alt

Det sværeste er måske at komme på gode fødselsdagsgaveønsker til kæresten, der har alt. Men husk på han er en mand – og hvad elsker mænd ofte? De elsker gadgets. Om det er køkkengadgets, computergadgets, cykelgadgets eller noget helt fjerde er alt efter hvad din kæreste har af interesser.

 

Man kan få gadgets og ekstra udstyr til alt. Det er altså kun fantasien der sætter grænser og måske hans lager af gadgets. Undersøg derfor hvad han har i forvejen og læg mærke til om der er noget han snakker om, som han synes han mangler. Det er den perfekte gave. Udover gaven viser du nemlig også at du rent faktisk lytter når han snakker om sin hobby.

Manden der har alt, men ikke har oplevet alt

Synes du at det er for kedeligt med gadgets? Så kan du i stedet kaste dig ud i at give en oplevelse – det lyder måske banalt og meget brugt. I stedet for at give en gaveboks fra supermarkedet til en oplevelse, kan du i stedet undersøge mulighederne for en mere personlig oplevelse, der er skræddersyet til ham.

 

Elsker han øl er det måske ølsmagning på et bryggeri han skal have som gave. Eller har han snakket i evigheder om at komme ud og sejle i kajak. Lav et hjemmelavet kort hvor du beskriver oplevelsen. På den måde er det mere personligt og fleksibelt – samtidig undgår du at gave kortet udløber og der er måske større chance for at oplevelsen bliver indfriet.

Til hende der ingen ønsker har

Man tror det ikke, men det kan faktisk også være svært at finde på hvad man skal give til hende. Måske er den perfekte gave ikke på ønskelisten, men noget hun har sagt hun godt kunne tænke sig i lang tid. Hvis du stadig er helt tom for idéer er smykker hos mange kvinder et hit. Tag et kig i hendes smykkeskrin og se hvad hun har. Er de guld eller sølv? Minimalistiske eller fyldt med glitter?

Tag billeder af hendes yndlings smykker og vis billederne i en smykkebutik. På den måde har du noget at forholde dig til og dem i butikken kan vejlede dig på bedste vis.

 

Til hende der har allerede har alverdens ting

Har du givet hende smykker de sidste mange år?

Så kan du i stedet forære hende en plante eller noget til boligen, som hun vil kunne kigge på hver dag og mindes hvornår det var fra. En plante er en sjov og betænksom gave, da den skal passes og plejes og kan holde i mange år. Men andre ting til boligen kan være ligeså gode gaver. Hvis hun har mange tasker, kunne en knagerække til disse være en idé.

 

Er det i stedet mange sko hun har. Så kunne lækker skoopbevaring være en mulighed. Ved at vælge sådanne gaver udviser du omsorg og at du er opmærksom på hendes behov.

 

Til ham eller hende der holder rund fødselsdag

Hvis du skal finde en god fødselsdagsgave til mand eller kvinde der holder rund fødselsdag, skal du måske øge dit gavebudget en smule. Der er mange der giver lidt mere når der er rund fødselsdag.

 

Især hvis fødselaren holder stor fest, som f.eks. en 30 års fødselsdag med mad, drikke musik og dans, hvor der ikke mangler noget. I dette tilfælde kan du finde inspiration til fødselsdagsgaven lige her.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *