Drømmer din kæreste også om dyrt bestik?

21. marts 2016 Gaver 0
Drømmer din kæreste også om dyrt bestik?

Det er absolut ingen hemmelighed. Næsten alle mine tidligere kærester gik op i dyrt bestik. Royal Copenhagen stod altid øverst på ønskelisten uanset om, det var fødselsdag eller jul. I dag vil jeg gerne dele et tip med alle jer, som står i denne situation:

Der er ingen årsag til at købe så dyrt bestik!

Punktum.

Royal Copenhagen er fint, og det er også flot. Men kvaliteten retfærdiggøre ikke prisen i mine øjne. Så derfor er jeg begyndt at købe billigere service ind, og til min overraskelse (så stor var den hellere ikke), har jeg fundet ud af, at du slet slet ikke behøver at spendere en formue for at have flot service til en lav pris.

Mine forældre ejer en cafe, og de fortalte mig om Zederkof.dk som er en ekstern leverandør af møbler, service m.m. til forskelligt dansk erhverv. Deres indkøbspriser er rigtige lave, og du får ligeledes et par års garanti.

Nedenfor ser du et billede af nogle af de forskellige stelserier, som Zederkof tilbyder. Jeg er en mand, og det kan godt være, at jeg ikke har 100 % styr på mit stel og service, men ærligt. Det ser sgu fint ud, og det koster ingenting sammenlignet med nogle af de store brands i Danmark.

stel fra zederkof

Så fremover lad vær med at bruge dine penge på dyrt stel og service. Det giver ingen mening, og det kan ikke betale sig ift. hvad man ellers kan for af kvalitet for prisen. Virksomheden Zederkof holder også åbent hus med lagersalg i ny og næ. Her har du mulighed for at finde produkterne til endnu bedre priser og tilbud.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *