Oplev Sri Lanka og Vietnam på en romantisk rundrejse

Oplev Sri Lanka og Vietnam på en romantisk rundrejse

Rigtigt mange par rejser på ferie sammen, og de fleste vælger en af de populære charterrejser til sydens sol. Sådan en ferie giver jer ekstra tid til hinanden og til at slappe af nyde hinandens selskab i afslappende omgivelser, hvilket virkelig kan genoplade jeres tømte hverdagsbatterier. Der kan dog være rigtigt gode grunde til at tænke i alternativer til solferien engang i mellem. Som par kan I nemlig få utroligt meget ud af en anderledes rejse, hvor I virkelig får en oplevelse med hjem, der gør jeres bånd endnu tættere.

Kast jer ud i det og få en ferieoplevelse ud over det sædvanelige

Det vil I få rigtigt meget glæde af. I lærer hinanden at kende på en helt ny måde, når I rejser sammen i fremmede lande med andre kulturer, og det opfriskende for et hvert forhold. Planlægger I at rejse til Sri Lanka og Vietnam, har I masser af muligheder for forskellige og anderledes oplevelser. Vær opmærksom på at det ofte kræver lidt ekstra planlægning, når man vælger at inkludere flere lande i sin rejse, så sæt jer ned en dag og få ordnet planlægningen og de praktiske deltager, mens I glæder jer til alt det, I skal opleve. Flybilletter er et sted, hvor I virkelig kan spare penge ved at være snu, og det hjælper følgende hjemmeside jer med.

Besøg Billigeflybilletter.dk

Bevæg jer ind i Sri Lankas smukke landskab

Både Vietnam og Sri Lanka har utroligt meget at byde på, og især de anderledes naturfænomener er betagende, og noget dig og din kæreste vil huske tilbage på sammen. I kan eksempelvis tage på togtur på tværs af Sri Lanka, og her gælder det om at kigge ud af vinduet så meget så muligt, så I ikke går glip af de skønne omgivelser. Er I interesserede i dyr, så bør I tage på en af landets safariture, hvor I blandt andet kan møde elefanter og leoparder, mens I kører i omgivelser, der adskiller sig helt vildt, fra det vi er vant til herhjemme. Sri Lanka er et land med mange muligheder, og dem kan I læse meget mere om her.

Mød Vietnams venlige indbyggere

På en rejse til Vietnam er der muligheder for folk med en hver smag, men vi anbefaler, at du tager din kæreste i hånden, og at I begiver jer ud fra storbyerne og ind i landet. Her vil I se de fantastiske rismarker, der pryder landskabet, mens I vil møde landets venlige befolkning. De er især glade for te, og er I heldige, bliver I måske budt på en kop, og der er ikke noget som at møde en anden kultur direkte. Det er oplevelse I vil have med jer altid, da følelsen af at møde nogle, der lever så anderledes, end vi gør, bare er noget helt specielt.

Selvom charterrejsens afslapning måske trækker I jer, så gør jer selv den tjeneste at overveje en rundrejse, hvor I desuden også har rig mulighed for at planlægge pauser fra sightseeingen og slappe af på strande, hvis lige du ikke er vant til.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *